Астрология

05.02.2023: Пълнолуние за късмет и отлични перспективи

05.02.2023 - пълнолуние за късмет

Предстоящото пълнолуние на 5 февруари 2023 ще бъде последното за тази зима. Заключително и финално, казано по-просто.

Енергията на Луната ще работи в наша полза, давайки невероятни подаръци под формата на брилянтни мисли, прозрения, някои идеи и смелост да ги реализираме.

 

Действието на пълнолунието започва 2-3 дни преди и действа по същия начин след пика му.

 

Сега е много важно да се съсредоточите върху емоциите и настройките си. Колкото чудеса и действия успеем да съберем по време на растящата Луна, толкова ще носим със себе си през намаляващия цикъл.

 

Ако изразходвате цялата си енергия за кавги, скандали, негодувание и омраза, ще ги носите със себе си поне следващите две седмици.

 

Погрижете се за вашето здраве, психическо и психическо състояние, здрав сън и добро настроение, тогава това ще ви подкрепя при намаляваща Луна.

 

През февруари, много често поради промени във времето и обща умора, липса на витамини и ветрове, хората са изтощени.

 

В никакъв случай не трябва да се допуска това. Февруари е началната линия за пролетта!

Важно е да се поддържате в добра форма, да се храните с витамини. Не четете лоши новини, не влизайте в кавги, не си пъхайте носа в проблемите на другите, не учете другите как да живеят и т.н. Посветете времето си на хубави емоции и ползи за тялото – без мазни и вредни храни, алкохол, бързи закуски.

 

Вътрешният баланс и хармония е ключът към успеха на външния баланс и хармония.

 

Не бързайте да насочвате гнева към човек, който казва някаква глупост според вас. Първо, обърнете се навътре в себе си и се опитайте бързо да разберете защо би било толкова лесно за него да ви нарани и ядоса? Откъде идва? Защо се случва това?

 

Най-добре е през предстоящия период да се потопите в себе си и своите таланти- да шиете, рисувате, пеете, печете, фотографирате, плетете, ремонтирате и майсторите.

 

И не забравяйте да уловите всички невероятни идеи и прозрения. Ако почувствате някакъв импулс за действие, тогава поне го докоснете, отделете час-два, не го отхвърляйте.

 

Личната активност и използването на енергията за добро е онова ценно и магическо хапче, което ще даде вдъхновение и желание да продължите напред, да влезете на ново ниво, да се движите и да действате.

 

Пълнолунието ще настъпи в неделя. Страхотен ден, защото повечето не сме на работа. Планирайте този ден така, че да имате достатъчно време за себе си и за онези дейности, които ви завладяват, успокояват, усмихват.

 

Намерете време за уединение, за да откриете в него мисъл или желание, по-нататъшна посока.

 

Не се страхувайте да опитвате, мечтаете, измисляте, променяте нещо и прилагате това, което изглежда неизпълнимо.

 

Влагайте вътрешната си светлина и част от душата си във всичко. Само по този начин можете да запалите истински вътрешен пламък, да осветите пространството наоколо, да придадете топлина и почва на идеи и намерения.

 

Чувствайте се свободни! Не се страхувайте да се променяте и променяте. Не се страхувайте да обичате и споделяте това чувство.

 

Чувствайте се като много щастлив човек!

 

През всичките тези дни, след като се събудите, за три минути се потопете в състояние на хармония, баланс, прегръдките на Вселената и Луната, сигурност и правилност на всичко, което се случва. И след това приемете това състояние за цял ден.

 

Не забравяйте да почистите пространството си, вземете вана с пяна и сол вечерта на 5 февруари, запалете свещи, помислете за доброто, което предстои.

 

Сега е много важно да работите върху себе си и чувствата си. Понякога дори не забелязваме, че използваме някои от тях всеки ден, докато други лежат на далечния рафт и всички са забравили за тях. Но е вредно за здравето. Така се блокират енергийни центрове. Именно този блок затваря възможностите, перспективите и хубавите неща.

 

Затова на пълнолунието на 5 февруари се заредете с усещане и състояние, които да запазите чак до Новолунието на 20 февруари, за да отворите вратата към изпълнението на желанията си.

 

Упражнявайте се ежедневно и не се отклонявайте! А ето и как да сбъднете желание по пълнолуние.

 

7529

Similar Posts