Астрология Езотерика

09.09: 5 мощни ритуала за любов и пари на ОГЛЕДАЛНАТА ДАТА преди септемврийската СУПЕРЛУНА

09.09-ритуали за любов и пари

Вълшебната огледална дата на деветият ден от деветия месец на годината носи специална енергия и магия, която може да се използва за привличане на любов и богатство в живота ви. Освен това, наближаването на септемврийската СУПЕРЛУНА ще засили ефекта от вашите ритуали. Нека разгледаме пет мощни ритуала, които ще ви помогнат в този специален ден -09.09.

 

Пет мощни ритуала за любов и пари на ОГЛЕДАЛНАТА ДАТА преди септемврийската СУПЕРЛУНА

 

Ритуал за любов със свещ

За този ритуал ще ви трябват червена покривка и червена свещ. Постелете върху масата покривка и върху нея поставете запалена червена свещ. До него поставете сдвоена фигурка и червена панделка или конец. На малък лист напишете вашите желания за любов.

 

След това съсредоточено изречете желанията си на глас и благодарете на Вселената за помощта. Заровете хартията с пожелания, червена панделка и свещта в земята или в саксия с растение. Покривката може да се използва както обикновено, а фигурката може да се запази като талисман, напомнящ за вашия ритуал.

 

Ритуал за любов с мед

За този ритуал ще ви трябват 13 лъжици мед и сребърна чиния. Поставете лъжици мед в чиния и седнете пред нея. Затворете очи и се фокусирайте върху желанията си в любовта.

 

Кажете следните думи:

„Както този мед е сладък и ме привлича, така и любовта ще бъде сладка и привлекателна за мен. Нека животът ми бъде изпълнен с любов, както тази чиния е пълна с мед.”

 

След като изречете тези думи, изяжте една супена лъжица мед. С останалия мед можете да почерпите близките си, за да споделите тази вълшебна енергия на любовта.

 

Ритуал с козметика

За този ритуал използвайте предмети от банята си, като тубичка паста за зъби, шампоан или козметична чанта. Напишете на лист вашите желания за любов, богатство, късмет или всеки друг желан аспект от живота. След това залепете тази бележка върху избраните елементи.

Всеки път, когато използвате тези предмети, визуализирайте как вашите желания се сбъдват и как ви носят радост и благополучие. С течение на времето ще забележите как желанията ще започнат да се сбъдват в живота ви.

 

Ритуал за късмет

Този ритуал ще ви помогне да привлечете късмет и просперитет. На 9 септември кажете следните думи:

„Днес, на девети, приветствам късмета в живота си. Нека всеки момент от този ден бъде изпълнен с късмет и просперитет.“

Повторете тези думи и сутринта на 10 и 11 септември. Повярвайте в силата на късмета си и той определено ще ви споходи.

 

Ритуал за късмет с химикал

Ако вашата работа или бизнес дейност включва подписване на документи, този ритуал може да ви помогне. Купете нова красива химикалка. Преди да започнете да го използвате в работата си, кажете следните думи:

„Тази писалка носи успех, благополучие и просперитет. Всеки път, когато го използвам, бизнес дейностите ми носят късмет.“

Дръжте тази писалка със себе си и я използвайте в бизнеса. Тя ще стане вашият талисман за успех и просперитет.

336

Similar Posts