Астрология

1.09.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 1 септември 2023, петък?

Коя зодия ще има луд късмет на 1 септември 2023

На 1 септември 2023, петък, се доверете на себе си и на своя избор. Докато се съмнявате можете да си пропуснете шансовете.

Това, от което се нуждаете днес, е да не се отказвате, но да не се притеснявате, ако не можете да направите нещо в момента.

 

Не давайте непоискана помощ

Не се опитвайте да бързате да помогнете днес, докато не бъдете помолени да го направите, защото може да ви споходи желание да спасите всички. Понякога хората не осъзнават, че имат нужда от помощ, затова не я натрапвайте.

 

Обърнете повече внимание на себе си, чувствата си, взаимоотношенията си

Това, което можете да поправите, подобрите – насочете силите си там.

Развийте триизмерна визия за ситуациите, това ще ви помогне по-ефективно да реализирате целта си.

 

Време е да поискате прошка от близките си

Дори и да не се чувствате виновни. Може да не забележите как сте направили неприятно близък човек с думите или делата си.

Простете на близките си за грешките им. И ако ви обидят, не таи злоба в себе си, това ще ви унищожи.

 

В работата ще спори

На работното място денят ви дава „втори шанс“ за реализиране на проекти и идеи, които преди не сте успели или за които не сте имали време.

Но за да можете да реализирате стари проекти, трябва да се опитате да ги оживите не със стари методи, а с нови. Това е времето за нови, нестереотипни решения.

 

1.09.2023 носи енергията на вътрешната трансформация

Целият потенциал започва да се оформя. Всичко, което е било измислено и направено преди, преминава в ново състояние.

По това време може да се наблюдава емоционална нестабилност, могат да се появят необосновани промени в настроението, хората да се хвърлят от една крайност в друга.

Важно е да останете гъвкави и способни да устоявате на промените.

Опитайте се да запазите спокойствие и да се отнасяте към всичко с разумна доза ирония.

 

Лесно ще преминете през всички промени, ако сте вътрешно отворени към всичко ново и с радост приемате всякакви нови неща, които са по-добри от старите. Всичко, което идва при вас в този ден, го приемете за даденост, като вид божествен знак.

Днес е най-добрият ден за раздяла с ненужни връзки, връзки, несподелена любов. И за полагане на основата на нови взаимоотношения, нов бизнес, нов дом.

Коя зодия ще има луд късмет на 1 септември 2023, петък?

Стрелец

Скъпи Стрелци, ще харесате днешната енергия, защото ви дава това, от което се нуждаете – да се потопите в работата и да не се чувствате толкова неспокойни. Вие сте в страхотна позиция да се придвижите нагоре по корпоративната стълбица или да постигнете цел, за да спечелите повече пари. Непременно визуализирайте как искате да се развива кариерата ви днес и положете необходимите усилия. Мечтата ви ще се сбъдне.

 

Щастлив петък на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

22883

Similar Posts