Астрология

1.12.2023: 4 зодии ще претърпят ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ на 1 декември 2023, петък, чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?

4 зодии ще претърпят ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ на 1 декември 2023

30.11.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 30 ноември 2023, четвъртък?
30.11.2023: ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии на 30 ноември 2023, четвъртък
30.11.2023: 3 зодии трябва да простят на някого на 30 ноември 2023, четвъртък
30.11.2023: Астрологичен съвет за 30 ноември 2023, четвъртък, за всяка зодия

 

1 декември 2023, петък, ни предлага много любов и много варианти за избор. 4 зодиакални знака могат да изпитат благословиите на тази енергия повече от други, а именно Дева, Водолей, Козирог и Лъв. Разбира се, това не означава, че Вселената не е подготвила нещо специално за останалите зодиакални знаци.

 

 „Да бъдеш или да не бъдеш“ може да е популярен цитат, но енергията 1.12.2023, петък, е по-скоро в духа на „да обичаш или да не обичаш“. Контекстът и участващите хора ще определят кой избор е най-добър за вашето благополучие и благополучието на всички, присъстващи в уравнението.

Днес интуицията ви ще разбере кое е истинска любов и кое е преструвка, която ви трови с празни обещания. Доверете й се, вътрешното знание е по-истинско от външните прояви.

 

Дева

Деви, първият ден на месец декември ще ви донесе край на разбитото сърце и чувството, че сте намерили себе си. Астролозите препоръчват да общувате с онези, които внасят любов и светлина в живота ви и да стоите далеч от хора, които са постоянно нещастни и дребнави. Не забравяйте за благотворителността днес. Това ще позволи на положителните енергии да текат през живота ви много по-дълго.

Доверете се и на инстинктите си в сърдечните въпроси. Всичко или всеки, който се опитва да навреди на самочувствието ви, ще навреди много повече, ако му позволите да ви засяга дълго време.

 

Водолей

Водолеи, енергията днес е изключително забавна и приятелска за вас. Ако спортувате, ще се забавлявате много с това. Някои от вас също са на път да подобрят значително уменията си в тази област. Други от вас ще създадат нови приятели, което ще отвори очите (и умовете) ви за много интересни преживявания и може би дори за ново хоби.

 

Козирог

Козирог, ако сте объркани за пътя си напред, Вселената ще ви помогне да изчистите това объркване днес. Така че, следете знаците! Ако видите повтарящи се числа, намерете коренната стойност на числото. Например, ако видите числото 444, проверете значението на числото 4 в нумерологията. Вселената може да ви казва да вървите в посока, която носи повече стабилност и щастие.

 

Лъв

Лъвове, космическата сила е на ваша страна днес. В момента повишавате стандарта си на живот и се учите да използвате авторитета си и да станете важен човек. Това ще привлече много скептици и завистници, които няма да могат да се състезават директно с вас, а ще се опитат да изпълнят ума ви със съмнения. Не им обръщайте внимание. Кармата бързо ще се погрижи за тях.

3557

Similar Posts