Езотерика

10 фрази, които привличат късмет

Думи привличат късмет

През вековете и епохите хората винаги са се стремили към тайни начини да привлекат късмета и просперитета в живота си. Големите мислители стигат до едно и също заключение: думите имат огромна сила. От древните заклинания до съвременните утвърждения, тайната на успеха винаги е била в магическите фрази. Какви фрази трябва да казвате всеки ден, за да привлечете късмет?

10 фрази, които привличат късмет, казвайте ги всеки ден

„Аз съм спокоен“

Стресовите ситуации могат да помрачат деня ни и да ни попречат да продължим напред. Утвърждението „Аз съм спокоен“ помага да се върнете към психологически комфорт. За максимална ефективност обаче трябва да се спазват определени насоки. Затворете очи, включете релаксираща музика и си представете, че сте на брега на горско езеро, гледайки водата. След това кажете фразата бавно и спокойно, като правите пауза и продължавате да сте в това спокойно състояние.

 

„Щастлив съм“

Щастието често започва с това как гледаш на света. Като казвате „щастлив съм“ всеки ден, вие се настройвате по положителен начин и ви помага да привлечете положителни събития в живота си.

 

„Аз съм обичан“

Да обичаш себе си е ключът към здравословното самочувствие и увереност. Кажете това утвърждение, за да си напомните колко е важно да обичате и цените себе си.

 

„Аз съм красив“

Красотата не винаги е външна. Вашето собствено възприятие за себе си като красив човек допринася за увереността и привлекателността.

 

„Свободен съм“

Тази фраза ви напомня за способността ви да избирате и контролирате съдбата си. Освобождава от ограниченията и страховете.

 

„Аз съм успешен“

Вярата във вашите способности и успех е първата стъпка към постигане на вашите цели. Когато изречете това утвърждение, вие укрепвате своята увереност и страст за успех.

 

„Аз съм богат“

Тази фраза помага да промените отношението си към парите и финансовата сфера. Създава положително отношение към просперитета и изобилието.

 

„Аз съм здрав“

Здравето е нашият най-ценен актив. Изричайки това утвърждение, вие си напомняте колко е важно да се грижите за вашето физическо и емоционално благополучие.

 

„Аз съм енергичен“

Енергията и вдъхновението са важни за постигане на целите. Тази фраза ви помага да се чувствате по-енергични и активни.

 

„Аз съм позитивен“

Положителното мислене е ключов елемент от щастливия живот. Изричайки това утвърждение, вие се учите да гледате на света от светлата му страна.

 

В допълнение към утвържденията има медитации, в които тези фрази се свързват и задълбочават.

 Медитацията помага да се настроите на положително настроение, да подобрите концентрацията и да облекчите стреса.

687

Similar Posts