Любов и връзки

10 истини за това как да промените интимния си живот

Kak-da-promenite-intimnia-si-zhivot

Как да промените ceкcуалния си живот? Това е въпрос, който непрекъснато си задавате и на който не можете да откриете отговор. Ако наистина искате да внесете разнообразие във вашата интимна връзка, то тогава трябва непременно да знаете, че съществуват 10 истини, които ще променят със сигурност ceкcуалния ви живот.

1. Яжте най-малко една шепа лешници, фъстъци и орехи в продължение на три седмици и ще подобрите половата си мощ.

2. Правете ceкc по-често. Показвайте на половинката си, че я обичате и задоволявайте всички нейни желания в леглото. Не се страхувайте да експериментирате! В седмицата най-малко един път правете ceкc. Така ще намалите риска от сърдечно-съдови заболявания с 30%, риска от диабет с 40% и риска от сърцебиене и инсулт с 30%.

3. Яжте повече канела, джоджен, кокос, манго, ябълка, стафиди, магданоз, целина и лимон. Те са мощни стимуланти, особено за мъжете. Дори според някои жени, употребата на тези съставки, прави спермата на мъжете с много по-сладък вкус.

4. Избягвайте да пиете алкохол, кафе и мляко. Те причиняват лош дъх. Така вместо да промените сексуалния си живот в положителна посока, най-много да отблъснете половинката си.

5. Правете ceкc по всяко време. Бъдете спонтанни! Не чакайте да дойде някой специален ден или годишнина. Да, през тези дни трябва задължително да правите ceкc, но това не значи, че през останалите трябва да се отпуснете и кротко да чакате. Не забравяйте това!

6. Не се страхувайте, че нямате опит! Не мислете за това по време на ceкc. Това може да ви изиграе лоша шега и да разруши връзката ви. Просто се отдайте на партньора си! Отпуснете се и всичко ще бъде наред.

7. Не искайте да достигнете до оргазъм едновременно! Това е рядко срещано явление. На практика почти няма как да се случи. Просто мъжете достигат до оргазъм много по-бързо от жените и това е факт. На жените при полов акт са необходими средно около 10-20 минути, за да достигнат до оргазъм.

8. Не бързайте! Хубавите неща стават бавно. Не забравяйте, че когато правите ceкc цялото време е пред вас!

9. Винаги поддържайте хигиената си на ниво! Използвайте парфюми, които действат възбуждащо, като например парфюми с аромат на ванилия, мускус, кокос и други. Така ще направите секса едно незабравимо преживяване.

10. Опитайте ceкc с непознат или чужденец. В тази връзка трябва да знаете, че най-страстни са италианци, испанци, французи, руснаци и чехи. И за финал, разбира се, ще ви кажа, че не е толкова важно какъв ще бъде вашият партньор. Тук важното е това, взаимно да откриете разнообразието, което търсите и винаги да изпитвате удоволствие от вашия ceкcуален контакт.

1979

Similar Posts