Любов и връзки

10 неща, с които жените се мъчат да привлекат мъжете, но в крайна сметка ги отблъскват

10-неща-с-които-жените-се-мъчат-да-привлекат-мъжете

Повечето грешки на жените при печеленето на симпатията на мъжете се свеждат до факта, че са твърде отдадени! По този начин не само отблъсквате този, когото уж искате да привлечете, но и му пречите да ви покаже чувствата си.

Ето няколко грешки, които трябва да избягвате след първа среща

Не му се обаждайте първа

Може би сте прочели или научили нещо интересно и искате да го споделите с него. Но това е и причина да попитате защо той самият не ви се обажда. Но не, недейте. Изчакайте той да се обади и да покаже интереса си към вас.

Не инициирайте контакт

Дори не му пишете. Ако искате да го видите отново, кажете му за това на първата среща и след това изчакайте той сам да се свърже с вас. Във всеки случай, дори ако решите първо да му пишете, не предлагайте нищо, а просто му дайте повод да предложи сам следващата среща.

Не правете планове

В началото на връзката не планирайте срещите и датите си – оставете това на него.

Не го питайте как се чувства

Това ще покаже колко отчаяни сте. Не бързайте. Бъдете търпеливи и скоро сами ще разберете всичко – той сам ще ви каже.

Не мислете, че можете да го промените

На първо място, мъжът го усеща и се бунтува, защото не иска да бъде променян. И на второ, човек може да се промени само и единствено по собствена воля. Затова трябва да се срещате само с някой, когото вече можете да приемете такъв, какъвто е – това е любовта.

Не търсете идеала

Няма да намерите това. Определете за себе си основните качества и моменти, от които се нуждаете в един мъж, и ще имате много повече възможности!

Не бързайте с леглото

Може би си мислите, че това е друг фактор, който да го убеди да бъде с вас, но ако искате сериозна връзка, не бързайте с интимните отношения. Накарайте го да чака, за да ви оцени правилно, а ако не иска, значи не е за вас. Това ще ви помогне да мислите по-трезво.

Настройте се на положителна вълна

Първите срещи и запознанства са свързани със забавление и смях. Не бъдете в лошо настроение и се отървете от отрицателната настройка – тя отблъсква. Не бива да се оплаквате от живота, особено от мъжете. Изглеждайте позитивно.

Не бъдете егоисти

Връзките са свързани с компромиси. Ако вашият бивш се е приспособявал към вас през цялото време, тогава приемете, че с новия може да не е така и това е нормално.

Не се опитвайте да намерите съдбата си

Ако подхождате към всяко ново запознанство със сериозен тест за това колко сте съвместими и дали между вас има химия, това може да е доста отблъскващо. Хората не винаги усещат това при първата си среща. По-добре да се отпуснете и да бъдете себе си, наслаждавайте се на общуването и оставете любовта да се случва естествено.

3538

Similar Posts