Езотерика

10 опасни думи, които отблъскват късмета и парите от нас

опасни думи които отблъскват късмета

Всяка дума, която казваме, има специална енергия. Някои думи изобщо не се препоръчва да се произнасят, в противен случай късметът и парите завинаги ще се отвърнат от нас.  

Още като деца си спомняме как родителите ни са ни съветвали да помислим, преди да кажем нещо. Това златно правило все още е актуално, тъй като думите могат не само да обидят друг човек, но и да изплашат късмета.

Всяка дума е способна да привлича и отблъсква положителната енергия. Последните включват думи с отрицателна енергия. Трябва да ги използвате възможно най-малко в разговор и е по -добре изобщо да не правите това. Експертите определят десет думи като най-опасни, защото могат завинаги да отчуждят парите и късмета от нас .

Думи, които плашат парите и късмета

За съжаление, не е напълно възможно да се откажете завинаги от използването на думи с отрицателна енергия.

Ако обаче се опитате да ги произнесете възможно най -рядко, скоро животът ви ще се промени към по-добро.

Бедност

Всеки се страхува да бъде под прага на бедността, но ако казвате тази дума твърде често, тогава шансът да се сблъскате с липса на пари се увеличава. Неговата отрицателна енергия е способна да блокира паричните потоци и да възпрепятства циркулацията на положителна енергия. В този случай липсата или дори липсата на пари може да се превърне в най -належащия проблем за вас. За да привлечете финансов късмет, научете се да заменяте думата „бедност“ с други, по-малко опасни синоними.

Зле

Енергията на тази дума е способна да блокира потоците на положителна енергия, което означава, че скоро животът наистина няма да ви изглежда като приказка. Ако използвате тази дума твърде често,  привличате проблеми и негативизъм. Освен това вие сами създавате илюзията за живот, в който няма място за щастие и радост. Опитайте се да забравите тази дума завинаги или да я използвате само в крайни случаи.

Проблем

Със сигурност сте попадали на хора, които са в състояние да преувеличат и да направят истинско бедствие от незначителен проблем. Сама по себе си думата „неприятности“ може да привлече много наистина сериозни проблеми. На всички ни се случват лоши неща, но не преувеличавайте проблемите си. Не забравяйте, че отрицателната енергия на такива думи може да съсипе живота ви.

Още повече, че не всеки проблем в живота ни е наистина такъв. Понякога пречките ни намекват, че сме на грешен път и създаваме трудности за себе си. В този случай това не е проблем, а възможност да променим живота си към по-добро. Провалът е временен. Паричните проблеми са възможност да научите как да спестявате и увеличавате доходите си.

Не

Отрицателната енергия на тази дума е способна не само да отблъсква, но дори и да блокира напълно положителната енергия. В този случай ще бъде почти невъзможно да се привлече подкрепата на Съдбата и да се увеличи финансовото състояние. Разбира се, трудно е да се съгласяваш винаги и с всичко, но отказът може да бъде формулиран по различен начин. Спрете да използвате думата „не“ и скоро ще можете да успеете и да намерите това, което искате .

Всичко

Както се оказа, една от думите, които използваме най-често, има най -силната отрицателна енергия. Често хората го произнасят неуместно и именно в този момент той проявява своята разрушителна функция. Трябва да го произнесете само ако сте взели окончателно решение или наистина сте извършили действие. Използването му без причина може да унищожи всяко ваше начинание и надеждите за положителен резултат няма да бъдат оправдани.

Мразя

Омразата е неприятно чувство, което трови живота. Колкото повече мразите всичко, което се случва около вас, толкова повече изостряте проблемите. Като правило парите и късметът са склонни да навестяват щастливите хора. Ако обаче мразите всичко около вас, очаквайте подобно отношение и от Вселената. Тази дума е особено опасна, ако я произнесете в посока на любим човек. В този случай вие не само плашите късмета си и се лишавате от материално богатство, но и унищожавате енергията на този, за когото се отнася тази дума. Опитайте се да контролирате емоциите си и най-важното – научете се да се отнасяте с търпение към другите.

Никога

Всеки е чувал поговорката „никога не казвай никога“. Въпреки това дори в този смисъл не се препоръчва произнасянето на тази дума. Енергията му ви лишава от жизненост и плаши късмета. Използвайки го в разговор, вие се лишавате предварително от възможността да постигнете нещо повече. Вярата, че всичко ще се получи, е основният ключ към успеха и в този случай думата „никога“ е неподходяща.

Смърт

Тази дума предизвиква у нас негативни емоции, а нейната енергия буквално унищожава нашето биополе и ни лишава от жизненост. Той създава допълнителни бариери, които блокират положителната енергия, което затруднява постигането на успех. Така че, ако искате през целия ви живот късметът да ви съпътства, опитайте се да използвате тази дума възможно най-малко.

Нямам късмет

Самата представка „не“ има отрицателна енергия. Заедно с него положителната дума „късмет“ е отрицателна и блокира потока от положителна енергия. Фразата „нямам късмет“ много често е неподходяща. В крайна сметка да се направи такова заключение поради един провал е доста глупаво и Вселената взема това предвид. Събуждайки се рано сутринта, вярвайте, че точно на този ден ще имате късмет и не забравяйте да го кажете силно и пред огледалото.

Както вече стана ясно, всяка дума има положителна или отрицателна енергия. Разказахме ви за думите, които трябва да кажете възможно най-малко, за да не отблъсквате щастието си.

Вместо това се опитайте да произнасяте по-често думи, с помощта на които можете да привлечете късмет.

Желаем ви щастие и богатство.

4370

Similar Posts