Любов и връзки

10 признака, че жената до вас просто ви използва

жената-до-вас-просто-ви-използва

Мъжете са склонни да мислят, че колкото повече инвестират в една жена, толкова повече тя ще ги цени и обича. Но не винаги е така. Понякога жената може просто да използва мъжа до себе си, без да му дава нищо. Ето признаците, които трябва да ви подействат като сигнална лампичка, господа!

Чувствате се непълноценни

Когато сте с нея, чувствате, че нещо липсва, сякаш не можете да докоснете сърцето й. Това е така, защото тя не отвръща. Опитвате се да й угаждате, така че тя да ви обича, но нищо не става и  попадате в собствения си капан.

Тя управлява връзката ви

Имате чувството, че правите всичко във връзката си заради нея, а тя не дава нищо в замяна. Тя само управлява връзката . Спокойно, това все още не означава, че тя ви използва, но пък означава, че сте в нездравословна връзка.

Всички разговори са само за нея

Ако тя се нуждае от подкрепа, вие винаги сте там. Повечето от вашите разговори са за нейния живот и нейните проблеми. Но какво става, когато вие самите имате проблем? Готова ли е да те изслуша или винаги е заета? Ако е готова да обсъжда само проблемите си, значи тя просто ви използва.

Награждава ви, когато правите нещо за нея

По същество тя ви манипулира да направите нещо за нея и да получите нещо в замяна. Може би тя ви изнудва с интимност, чувства или нещо друго. Това, от което се нуждаете от връзката, тя го използва максимално добре, за да получи това, което иска.

Тя прави себе си сложен човек

Когато искате да говорите с нея за връзката си, за да разберете какво иска, тя започва да се прави на жертва, да се оплаква, че всичко й е трудно и т.н. Всъщност тя просто ви използва.

Тя често се нуждае от лично пространство

Или е прекарала целия уикенд с вас, или казва, че има нужда от време за себе си. И когато вече сте си направили плановете, тя се връща. Всъщност, когато се отдалечи, вероятно ще опита просто другите си възможности.

Не познавате нейните приятели

Тя има приятели, но никога не сте ги срещали. Или може би сте виждали някои от тях по случайност, но тя дори не ви е запознала.

Вашите приятели и семейство не я харесват, тя тях – също

Тези хора обикновено нямат повод да не са честни с вас. И ако те не я харесват и тя се опитва да ви отдалечи от тях, да насочи вниманието от тях към нея самата, тази жена не държи истински на вас.

Страхувате се да й откажете капризите

Притеснявате се каква ще бъде реакцията й, страхувате се от нейното наказание, дори да е психологическо. Това е манипулация!

Чувствате се виновни, когато казвате това, което искате

Може би вече сте осъзнали, че не получавате това, което искате от тази връзка. Вашите нужди не са удовлетворени, но когато й кажете за това, вместо да разберете, тя ви обвинява. Тя ви нарича егоист, ако искате интимност. Или ви обвинява, че сте я подлъгали, ако имате малко пари.

4292

Similar Posts