Астрология

11.03.2023: 3 зодии днес не бива да жертват себе си

3 зодии днес не бива да жертват себе си

11 март 2023 е денят, в който всеки от нас – съзнателно или подсъзнателно – определя своето място в живота. Всъщност, има си „подредба“, която позволява на човек да определя в какви отношения се намира с другите – и то не само близките, но и непознатите. Това важи особено за тези, които са свикнали да жертват собствените си интереси в името на другите – днес те ще трябва да променят поведението си.

Днес, 11 март, да жертват себе си не е препоръчително за представителите на всички знаци на Зодиака, но за три от тях подобно поведение е особено нежелателно.

 

Дева (22.08 – 23.09)

Девата, честно казано, не е най-жертвоготовният знак на Зодиака. Хората от тази зодия обикновено поставят собствените си интереси на първо място и едва тогава мислят за всичко останало. Днес те не трябва да променят нищо в навиците си, тъй като така или иначе никой няма да оцени тяхната саможертва, но рискуват да бъдат „възнаградени“ с лошо настроение и повод да мислят, че са заобиколени от неблагодарни хора.

 

Скорпион (24.10 – 22.11)

Скорпионите, въпреки репутацията си на трудни за общуване, често жертват себе си в името на другите – особено роднини и приятели. Но последните рядко оценяват действията им, приемайки ги за даденост. Затова поне днес Скорпионите трябва да се въздържат от саможертва – може би тогава хората, които са свикнали с нея, ще погледнат по различен начин на щедростта на представителите на знака.

 

Риби (19.02 – 20.03)

Рибите обичат да се саможертват – това им дава повод за гордост от собствените си действия, които смятат за благородни. Но тъй като жертвата трябва да е безкористна, по-добре е представителите на знака да не я принасят на никого днес, защото резултатът ще бъде точно противоположен на очакваното. Това ще ги засегне толкова много, че може дори просто да се откажат завинаги от добрите дела.

2158

Similar Posts