Астрология

11.08.2023: 3 зодии трябва да бъдат особено БДИТЕЛНИ на 11 август 2023, петък

11.08.2023-3 зодии трябва да бъдат особено БДИТЕЛНИ

10.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 10 август 2023, четвъртък?
10.08.2023: 5 ЗОДИИ ще жънат МАТЕРИАЛНИ УСПЕХИ на 10 август 2023, четвъртък – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?
10.08.2023: Астрологичен съвет за 10 август 2023, четвъртък за всяка зодия
10.08.2023: 3 ЗОДИИ да СДЪРЖАТ ГНЕВА си на 10 август 2023, четвъртък

Дева

Трябва да работите много – този ден не обещава лесен успех. Ще отнеме доста време, за да коригирате предишни грешки, да разрешите конфликти, да възстановите мостовете, които сте изгорили зад себе си под влияние на емоции. Изисква се упорита работа, висока концентрация на внимание, точност.

Ако сте невнимателни към детайлите, вашите недоброжелатели могат да се възползват от това. Бъдете бдителни, това ще ви спаси от много неприятности.

 

 

Лъв

Нещата може да вървят по-добре, но като цяло настоящите обстоятелства ви устройват доста добре. Днес можете да си позволите да не се напрягате, правете каквото ви харесва, избягвайте контакт с неприятни хора за да се спасите от загуби или проблеми. Може да посветите този ден на хобито си, да посетите тематична изложба или да се срещнете с хора, които споделят вашите интереси.

 

Риби

Трябва да преодолеете редица вътрешни противоречия, едва след това можете да започнете да решавате „външни“ проблеми. Днес наистина ще ви е трудно да разберете какво искате и към какво се стремите; лесно сте манипулирани и недружелюбните хора могат да се възползват от това. Отложете нови начала, важни преговори и сериозни пътувания.

За общуване изберете хора, до които не изпитвате напрежение. Трябва да бъдете себе си – точно това ще ви помогне да изберете правилния път.

Основните аспекти на планетите на 11 август 2023 г.

Двадесет и пети лунен ден – Луната намалява, време е да довършите нещата, да направите равносметка, да получите резултат от работата, започната преди шест месеца.

Луна в квадрат Марс – ярки емоции, агресия, гняв, възможни са конфликти, шумни кавги, трябва да сте по-сдържани.

Луна в тригон с Кету – ще има комфорт, щастие и мир в душата, всички тревоги за миналото, настоящето и бъдещето ще изчезнат.

Меркурий в тригон с Юпитер – отлично взаимно разбирателство, мъдрост, логика, можете да учите, да се примирявате, да преговаряте, да намирате компромиси, чудесна възможност да говорите и най-накрая да се разберете.

Ретроградна Венера – Подкрепя обновлението в отношенията, любовта, творчеството, красотата, финансите, бизнеса. Трябва да обърнем внимание на миналото.

Ретрограден Сатурн– кара ви да се върнете към проблемите и трудностите от миналото, може да се появят стари познати, бивши конфликти.

Слънце квадрат Юпитер – може да се появи егоизъм, прекомерно желание за власт, признание. Ще искате да водите и да влияете на хората, но това не винаги ще се получава, така че може да доведе до разочарование и падение.

1143

Similar Posts