Астрология

11 април – 8 май 2023: Време за сбъдване на желания за Близнаци, Везни и Водолей

Транзитът на Венера в Близнаци

Транзитът на Венера в Близнаци (11 април – 8 май) ще бъде запомнен от всички, тъй като съвпада с коридора на затъмнението (20 април – 5 май) и периода на ретрограден Меркурий (21 април – 15 май).

От положителна страна ще бъде запомнен от Близнаци, Везни и Водолей. Това обаче е време на труден избор за Стрелците, както и дни на препятствия за представителите на зодиите Дева и Риби, казват астролозите.

 

На 11 април Венера влиза в Близнаци

На 11 април Венера влиза в Близнаци и формира хармонична връзка с Плутон във Водолей. Планетата на взаимоотношенията, красотата и хармонията през следващите 3-4 седмици ще благослови знаците от стихията на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей).

Венера – планетата на Земята и Въздуха, движеща се през Близнаци, е под контрола на Меркурий, който от своя страна е в знака на Венера – в Телец, където ще премине в ретроградно движение от 21 април до 16 май.

 

Венера в Близнаци

Венера в Близнаци се отличава със своята променливост и общителност. Хармоничният аспект на Венера-Плутон благоприятства лесните печалби, полезните познанства, получаването на желаното чрез умението за общуване.

 

От 11 април до 9 май 2023 г. сферата на личните и бизнес отношения е под влиянието на първия знак на елемента Въздух – Близнаци, следователно в сферата на отношенията се проявява разнообразието и двойствеността на мненията.

През този период споразуменията ще бъдат преразгледани, обстоятелствата ще се променят, тъй като хората не са склонни да навлизат дълбоко в бизнеса, те са настроени за релаксация, лекота, лекота на комуникацията, романтика.

 

Близнаци, Везни и Водолей ще могат да извлекат максимална полза

Близнаци, Везни и Водолей ще могат да извлекат максимална полза от този транзит. Но Стрелецът ще трябва да забрави за почивката и в никакъв случай да не се надява на късмет, тъй като му предстои много труден месец.

Девата и Рибите ще бъдат доста нервни

Девата и Рибите също ще бъдат доста нервни, защото ще се сблъскат с външна съпротива в процеса на всичко. Само здравият разум, откровеният диалог, взаимните компромиси и хуморът ще успеят намалят степента на напрежение.

Стрелец, Дева и Риби трябва да помислят от какво могат да се откажат

Стрелец, Дева и Риби трябва да помислят от какво могат да се откажат, за да получат повече или по-малко приемлив резултат при дадените обстоятелства. Най-вероятно новите условия, заобикалящите хора, както и личното възприемане на случващото се като съвкупност ще изискват приемането на ново общо мнение. Не се огъвайте в близко бъдеще – това е само във ваша собствена вреда.

 

Венера в Близнаци, с подкрепата на Плутон, активира творческото мислене, помага красиво да оформите знанията си и да получавате пари за тях, ефективно да събирате и предавате информация на другите.

Този транзит е благоприятен за посредническа дейност, предприемачество, информационни и комуникационни технологии и комуникации.

 

Управителят на Близнаци – Меркурий – се движи през Телец, което е взаимен прием за управлението на Меркурий-Венера. Това е благоприятна връзка на планети, които се подсилват взаимно, позволявайки си да се проявят възможно най-много в знаците на Зодиака.

 

Венера в Близнаци приветства обективността и логиката

Венера в Близнаци приветства обективността и логиката, което ви позволява да оцените сложните проблеми във взаимоотношенията без емоционално изкривяване. Хармоничният аспект с Плутон помага за възстановяване на умствената сила, получаване на енергия от природата, засилва усещането за визия и разбиране на тънкостите на взаимоотношенията, благоприятства трансформациите с цел подобряване на връзките между хората.

Добър момент да обсъдите отношенията с любимия човек с цялата яснота и откритост. Сближаването се улеснява от общи идеи, интелектуална работа, социални дейности.

 

Представителите на елемента Въздух ще бъдат доволни

Представителите на елемента Въздух ще бъдат доволни от резултатите от транзита на Венера през Близнаци. По това време се отварят много перспективи, има шансове да постигнете голям успех в социален план.

Някои желания ще бъдат изпълнени, ще бъдат постигнати адекватни цели. Има възможност да подредите живота си по нов начин, за да изоставите стари и вече неподходящи връзки.

Интересни дни за лични отношения, вътрешен живот. Повече хора се показват открито, охотно контактуват.

Общуването и социалните контакти помагат да се отървете от мрачните мисли и тревоги. В любовните отношения на преден план не е страстта, а свежестта на впечатленията от пътувания, съвместно гледане и обсъждане на образователни филми и учене.

 

Талантливите Близнаци, Везни и Водолей ще получат заслужено признание

През втората половина на април – началото на май може да се появят нови лидери на общественото мнение. Талантливите Близнаци, Везни и Водолей ще се покажат и най-накрая ще получат заслуженото признание. Транзитът на Венера в Близнаци създава благоприятни обстоятелства за интелектуална дейност и решителност за придобиване на популярност, установяване на нови връзки или, по време на ретрограден Меркурий, подновяване на дългогодишни връзки.

 

За Стрелците ще е трудно да решат какво наистина искат

За Стрелците е трудно да решат какво наистина искат в периода на движение на Венера през Близнаци, трудно е да направят правилния избор. Те могат неочаквано да срещнат човек, чиято връзка най-вероятно ще доведе до негативни промени в живота. По-добре е да се въздържате от романтични връзки, да слушате бизнес партньори, да цените семейните отношения и в никакъв случай да не се поддавате на изкушения. Опитайте се да обуздаете бунтарския си дух, за да не загубите това, което имате.

 

Дева и Риби, поставете си правилните граници!

Бъдете готови да се сблъскате с препятствия поради незадължителните партньори, но не довеждайте ситуацията до конфликт. Има голям риск да развалите вече влошени лични или бизнес отношения. Необходима е находчивост, за да не попадате в двусмислени ситуации и да поддържате репутация или важни връзки.

Преминавайки през Близнаци, Венера образува напрегнати аспекти с наталното Слънце на представителите на знаците Дева и Риби. През този период могат да възникнат материални затруднения, работата не носи удовлетворение, възникват ситуации, които изискват преразглеждане на убежденията и житейските позиции.

 

Стрелец, Дева и Риби трябва да бъдат внимателни в общуването

Стрелец, Дева и Риби трябва да бъдат бдителни при общуване с други хора, при пътуване, като и при планиране на разходи. Вероятни са трудности в личните и бизнес отношения, неочаквани проблеми, дължащи се на минали връзки.

Близките ви ще забележат промяната в поведението ви и вероятно ще ви кажат за това.

Установените семейни отношения могат да дадат сянка на раздразнение и съжаление. О

Основното е да сдържате емоциите, да не вземате прибързани решения, в противен случай може да възникне кавга от нищото, която ще се проточи дълго време.

Неочаквана среща с бивш романтичен партньор може да събуди стари чувства, но си струва да помислите 10 пъти, преди да пожертвате сегашната си връзка.

 

Венера в Близнаци създава особен фон

Това е време на противоречия, транзитът може да бъде объркващ и да даде някаква двойственост във всичко. В същото време, ще ви кара да мислите, да търсите начини за постигане на желания комфорт, допълнителни източници на доходи.

През този период възникват неприятности най-вече поради повърхностно възприемане на случващото се наоколо, поради липса на цялостна визия за бъдещето. Важно е да не се разсейвате д дреболии, да избягвате празните приказки и да насочите цялата си енергия към творчество, учене и знание.

 

Това е идеално време за писатели и сценаристи, които пишат любовни романи, както и за тези, чиято дейност е свързана с продукти за красота, продажба на евтини дрехи и аксесоари.

Хората лесно се разделят с парите, без изобщо да мислят за последствията. За някои това е възможност да печелят пари, а за други – риск да похарчат пари за безполезни неща.

9010

Similar Posts