Любов и връзки

11 магически фрази, с които ще го завладеете напълно

Фрази с които ще го завладеете напълно

Изкуството да общуваш с мъже не се учи в училище, трябва да научиш всичко по трудния начин – от собствен опит. Много връзки, които иначе имат големи перспективи, могат да бъдат провалени само защото хората не знаят как правилно да изразяват чувствата си. Повярвайте, не само нежния пол се притеснява за това. Мъжете са още по-зле в това отношение.

Страхувайки се да изглеждат слаби, обсебващи или, още по-лошо, отхвърлени, влюбените игнорират някои простички правила за общуване. Но ако партньорите не водят диалог, как могат да се превърнат в най-близките помежду си хора?!

Магически фрази, с които ще завладеете мъжа на вашите мечти

„Ти си истински джентълмен!“

Няма нищо по-приятно за един мъж от погаленото му его. Кажете това, когато той се опитва да се държи рицарски, за да ви впечатли.

„Винаги научавам нещо ново, когато общувам с теб“

Тази фраза недвусмислено говори, че се интересувате от него. Кажете му, че високо цените неговите интелектуални способности.

Тази фраза също е много забавна гордост. Но трябва да се казва само искрено.

„Винаги успяваш да ми оправиш деня!“

Нека знае, че той е слънчев лъч, който буквално озарява живота ви. Тези мили думи ще му помогнат да се почувства важен и той всъщност ще се опита да ви направи по-щастливи.

„Рядко се среща някой толкова амбициозен и решителен като теб!“

Дори на ранен етап от връзката тази фраза ясно показва на мъжа, че му се вярва при вземането на решения. Това отношение ще му даде увереност, че наистина нямате нищо против да изградите бъдеще с него.

„Нямам търпение да се видим отново“

Тези думи ще доведат мъжа до ентусиазирано очакване на следващата ви среща. Покажете му своята благодарност за приятния разговор. Уверете го, че ви е приятно да сте с него и очаквате с нетърпение компанията му.

Магически фрази, подходящи за хора, които вече са във връзка

За мъжете от огромно значение да се чувстват важни и значими в живота на жената до тях. Не пропускайте да му кажете колко прекрасно се чувствате с него.

„С теб разбрах какво е любов.“

Винаги давайте  на вашия мъж да разбере, че не сте имали такава любов преди него. Така той ще знае, че единственият за вас.

„До теб не ме е страх от нищо“

От изключителна важност е мъжът да се чувства силен, в състояние да осигури на жена си безопасност и защита. Покажете му, че с него сте напълно спокойни, че се чувствате в безопасност.

„Винаги успяваш да ме разсмееш“

След толкова много години заедно, той все още успява да разведри деня ви. И той трябва да знае, че е в състояние да ви повдигне духа, дори когато сте тъжни.

„Никога не съм се чувствала толкова комфортно с друг“

Всъщност, отлично знаете, че можете да оцелеете и без него, защото сте силна и независима. Нямате нужда от мъж, за да се утвърдите. И вашият партньор го знае. Но искате да сте с него, защото е страхотен. Кажете му, че не се чувствате толкова добре с никой друг на света.

„Не мога да опиша с думи колко много те обичам“

Вашият мъж ще оцени това признание, ако го произнесете искрено.

„Искам да прекарам следващите 50 години от живота си с теб“

Кажете му, че той е вашето бъдеще и не сте съгласна с нищо друго. Кажете му, че след 50 години все още искате да държите ръцете му, все още искате да го гледате в очите. Той все още ще е единственият, който ви интересува.

Важни препоръки

Първо опознайте характера на партньора си, преди да му кажете тези фрази. Не забравяйте, че комуникацията между жена и мъж , изградена върху лъжа, празно кокетство няма да доведе до нищо добро. Даването на фалшиви надежди може да съсипе нечий живот и да предизвика дълбока рана и недоверие към хората.

Но ако чувствате, че сте намерили сродна душа, тогава не трябва да го криете. Възпитани сме така, че смятаме за слабост да проявяваме искреност в отношенията. А не бива.

Опитайте се да превърнете връзката си в сигурно убежище в този свят на ласкателство, лицемерие, егоизъм и жестокост.

8389

Similar Posts