Астрология

11 юни 2022: Венера в съвпад с Уран – колко опасен е този ден за всяка зодия

11 юни 2022-Венера в съвпад с Уран

Съвпадът е най-опасният от всички възможни аспекти между планетите. Ако Венера и Сатурн участват в него, това носи много проблеми и то на всички зодии, без изключение. Астролозите ни обясняват какво да очакват представителите на всеки зодиакален знак.

Овен

Овенът ще почувства прилив на умора. Най-вероятно негативното въздействие на Венера и Уран ще продължи за представителите на този зодиакален знак до неделя. Астролозите съветват Овена да прекара уикенда в спокоен ритъм. Можете и дори трябва да излезете навън, но е по-добре да не се претоварвате с работа в градината или домакинска работа. Трябва да се отпуснете повече и да мислите по-малко за миналото.

Телец

Телецът ще почувства липса на мотивация и ентусиазъм днес. Най-вероятно няма да иска да се занимава с нещата, които обикновено прави в събота. Е, няма лошо! Прекарайте свободното си време по различен начин. На работа може да се развие подобна ситуация, така че е по-добре да не се притеснявате без причина, защото лошото ще свърши доста бързо.

 

Близнаци

Уран ще има основен принос за проблемите на Близнаците днес. Ще ги провокира да излязат от утъпкания път и да изберат различен път. Не го правете, скъпи Близнаци! Утре сериозно ще съжалявате.

 

Рак

Това ще бъде много труден и непредвидим ден за Раците. Уран ще създаде хаос, а Венера ще увеличи състоянието на тревожност. Астролозите категорично не препоръчват този ден да мислите за проблеми и да решавате нещата, свързани с близките ви. Това ще е изпълнено с големи проблеми в бъдеще. Емоционалните рани, получени на 11 юни, няма да зараснат много дълго време.

 

Лъв

Лъвовете ще имат много малки проблеми, но всички днешни неприятности бързо ще си отидат. Това означава, че не трябва да се фокусирате върху тях. Също така, в този ден астролозите не препоръчват да предприемате дълги пътувания.

 

Дева

Девите може да имат нови проблеми на любовния си радар. Кавгите с любимия човек са напълно възможни. По-добре е да не започвате сериозни дискусии и да не критикувате онези, които са ви скъпи. Астролозите съветват да се съсредоточите върху собствените си проблеми. Това е ден за интроспекция.

 

Везни

В дните на съвпад на Венера и Сатурн астролозите препоръчват на Везните да разказват на непознати възможно най-малко за проблемите си. Още по-добре би било представителите на тази зодия да се затворят напълно за известно време у дома и да намерят начин сами да се забавляват.

 

Скорпион

На този ден Вселената може да изисква от Скорпионите да плащат за минали грешки. Това е денят, в който кармата се опитва да се изчисти и да достигне до състояние на баланс. Тези Скорпиони, които са извършили много лоши дела в миналото, ще се сблъскат с трудности и неприятни събития. Останалите ще избегнат неприятностите.

 

Стрелец

На 11 юни 2022 се очаква Стрелците да изпитат внезапни вътрешни противоречия и то не само за някои нови, но и за познати задачи и дела. На Стрелеца може да му изглежда, че животът се променя бързо, но в този ден всичко ще си остане на мястото. Тези илюзии могат да ви изиграят жестока шега, ето защо – внимавайте!

 

Козирог

Хората от този знак ще бъдат подложени на внезапни промени в настроението на 11.11.2022. Това е денят, в който трябва първо да помислите, а след това да говорите или да направите нещо. В противен случай можете да си създадете голям брой проблеми. И днес не си струва да рискувате и да се впускате във финансови авантюри.

 

Водолей

Днес за Водолеите е важно да показват независимост във всичко. Уран може да накара други хора да решават вместо плахия и несигурен Водолей. Не трябва да позволявате на никого да прави това, в противен случай енергийните вампири, измамници, врагове и недоброжелатели ще се възползват от добротата и слабостта ви.

 

Риби

На 11.11.2022Рибите ще имат труден, но сравнително предсказуем ден. За да избегнат проблеми, астролозите съветват представителите на този знак да демонстрират пред света само добри намерения. Веднага щом Рибите започнат да проявяват егоизъм или агресия, всички наоколо веднага ще вдигнат оръжие срещу тях.

1412

Similar Posts