Любов и връзки

12 начина да разберете дали той си струва вниманието ви

дали-той-си-струва-вниманието

Намерили ли сте вече мъжът, с когото искате да прекарате остатъка от живота си? Ако ли не, не се отчайвайте, той е някъде там и ви очаква. Въпрос на време е да се срещнете. Но как да го познаете? Ето 12 начина да разберете дали пред вас стои той – единственият, неповторимият, най-специалният.

Щастлив да се срещне с приятелите ви

Мъж, който наистина се интересува от вас и който иска сериозна връзка с вас, не би отказал да опознае важните за вас хора. Той не се опитва да ви пази в тайна от всички, а планира да ви запознае със своите приятели и роднини.

Пита как е минал денят ви

Той иска да знае с какво се сблъсквате на работа, как прекарвате деня си, какво се случва с приятелите и семейството ви. Най-хубавото е, че слуша какво отговаряте. Ако сте имали лош ден, той ще се постарае да го подобри или пък да се радва, заедно с вас, на успехите ви, ако има такъв повод.

Интересува се от това, което харесвате

Може да не знае всичко за вашите хобита и страсти, но иска да чуе за тях, за да вземе по-дейно участие в живота ви. Готов е с удоволствие да отдели време и усилия за това.

Винаги намира време за вас, дори когато е много зает

Ако той прави реалистични планове с вас, вместо да ви кани късно през нощта у дома, това е добър знак. Води ви на кино, кани ви на различни интересни места, иска да прекара качествено време с вас. Дори когато има много работа, той все още намира начин да се срещнете, като по този начин показва, че вие ​​сте важни за него.

Поддържа романтиката

Ако се срещате отдавна, но той продължава да ви подарява цветя без причина, организира ви изненади и прави романтични неща, не изпускайте този мъж, защото ще съжалявате.

Той ви обръща цялото си внимание, когато сте заедно

Той слуша и гледа само вас, не се разсейва от телефона, не забелязва други жени, интересува се единствено от вашата личност.

Не играе игрички

Той не ви кара да се чудите дали ще ви пише или не, дали ви приема сериозно или не. Прям и не играе глупави игри. Ясно посочва какви са намеренията му и не иска да те заблуди.

Прави това, което казва

Колко пъти ви е казал, че ще се обади и никога повече не сте се чували с него? Няма нищо по-хубаво от намирането на някой, чиито действия наистина съвпадат с думите. Дори ако става въпрос само за обаждане или писане, ако е обещал.

Не крие чувствата си

Вашата сродна душа ще е честен и открит относно чувствата си към вас. Той иска да знаете как се отнася с вас и да не се съмнявате в него.

Интимността не е всичко

Интимността е важна, всички го знаем. Но ако един мъж иска да се среща с вас само при условие, че ще има забавления в леглото, а не просто да е интересно да прекарвате време с вас … не, той не е този, когото търсите.

Винаги ви подкрепя

Дори и не винаги да е съгласен с това, което правите, „вашият“ мъж винаги ще ви подкрепя, особено пред други хора, защото знае, че това е важно за вас.

Умее да прави компромиси

Компромисите и добрата комуникация са ключовите фактори за една здравословна и успешна връзка. И ако „вашият“ човек разбира това, тогава всичко ще бъде наред.

 

11560

Similar Posts