Астрология

14-18 август 2023: Кого най-вече ще засегне Черното новолуние

14-18 август 2023 - Черно новолуние в Лъв

Money Nine: МОЩЕН ритуал за ПАРИ на НОВОЛУНИЕ 16 август 2023 г.

След мощното Есетрово пълнолуние през август предстои също толкова важното Черно Новолуние в Лъв. Наречено е така, защото Венера и Лилит (Черната Луна) ще се присъединят към Слънцето и Луната. Всичко това ще донесе мистични събития в любовта, парите и външния вид.

Като цяло, всички събития на Черна Луна в Лъв имат оттенък на театралност, изкуственост, известна доза преструвка. Затова бъдете сигурни, че от 14 до 18 август трябва да сте нащрек – в живота ви може да навлязат енергии, които с вашето мълчаливо съгласие ще ви изиграят жестока шега.

Предимството на Черното новолуние е, че може да ви помогне да видите своите страхове и комплекси.

Кого най-вече ще засегне  Черното новолуние?

 

Лъв

Новолунието ще повлияе силно на вашия знак, особено ако сте родени между 14 и 18 август. Това означава, че събитието се случва близо до вашето Слънце в наталната карта. Можете да промените визията, прическата. Също така, Новолунието може да ви донесе някаква порочна любов, като проблясък. Не очаквайте нищо сериозно от тези връзки, но те определено са кармични и може би са ви дадени, за да работите върху самочувствието си.

Има вероятност да срещнете човек през следващите 2 седмици след Новолунието – наблюдавайте тези, които се връщат в живота ви.

 

Телец

Новолунието при вас е свързано и с темата за любовта. Например, може да решите да заживеете с обекта на вашата любов или да наемете апартамент по-близо до него. Има и възможност поради влиянието на енергията на Новолунието да ви хрумне не съвсем адекватна представа за недвижимите имоти –да решите финансова инвестиция в апартамент, който или скоро ще продадете, или пък инвестицията няма да се изплати.

 

Везни

Новолунието настъпва във вашия сектор от приятели и общност, което означава, че на 16 август може да се окажете на събитие или празник, където ще срещнете някого. Възможно е дори да имате афера или романтика с някой от колегите си. Като цяло Новолунието започва нов цикъл на вашето влизане в някаква група по интереси. Това може да бъде маратон, обучение, някакъв вид чат или публичност в социалните мрежи.

Като цяло за креативните хора това е страхотно новолуние – можете да се рекламирате в социалните мрежи по интересен начин.

 

Рак

Новолунието се случва във вашия финансов сектор, което означава, че може да се окажете въвлечени в някаква необичайна ситуация и да излезете на печалба.

Може да ви бъде предложено да инвестирате в някакъв интернет проект, свързан с красота или финанси. Когато инвестирате пари, бъдете внимателни – те може да не ви се върнат. Венера управлява жилищния сектор във вашата карта, така че може да има шанс да инвестирате в покупка на дом.

 

Водолей

Новолунието се случва във вашия партньорски сектор, в квадрат с вашия управител Уран, а това означава, че могат да се случат необичайни неща с вашия обект на любов (или съпруг/а). Например, той може да се появи в някаква странна светлина или като цяло ще се създаде някаква странна история около неговата професия, кариера или имидж.

Освен това, вашето ръководство може да има идея да преработи трудовия ви договор, така че е по-добре да обсъдите финансовите аспекти веднага.

Като цяло Новолунието ще ви докосне чрез вашия съпруг/а или клиенти, колеги или партньори и може да наблюдавате не съвсем нормални решения от тяхна страна. Например, да се приберете вкъщи и може да видите глава на елен, окачена на стената в кухнята.

1556

Similar Posts