Астрология

14 февруари 2024: Цикълът Марс-Плутон-Венера във Водолей – кога ще започне тройният съвпад и защо е опасен?

14 февруари 2024-съвпад Марс-Плутон-Венера във Водолей

Астролозите обясняват какво може и какво не може да се прави през този период.

 

Астрологията е древна наука, която изучава влиянието на планетите и звездите върху живота на хората. Едно от ключовите понятия в астрологията е планетарен съвпад: когато две или повече планети са в един и същи зодиакален знак.

Как съвпадът на Плутон, Марс и Венера в съзвездието Водолей през февруари 2024 г. може да повлияе на живота ни.

 

 

Зората на нова ера на промяна: влиянието на Плутон

На 14 февруари 2024 г. започва нов цикъл на тройния съвпад Плутон-Марс-Венера. Този цикъл беше предшестван от двоен съвпад между Плутон и Марс, който се състоя на 23 февруари 2022 г. Тогава той коренно промени отношението ни към познатите ситуации и стана платформа за предстоящото обединение на три планети. Бъдещото астрологично събитие ще се превърне в самата граница, която ще раздели живота на „преди“ и „след“.

 

Тройната връзка ще допринесе за развитието на отношенията, финансовото възстановяване и завършването на важни дела

Предстоящият цикъл на тройна връзка ще помете всичко старо и ненужно по пътя си. Все пак Плутон е проводник на космическите закони на обновлението. Той ще повлияе на хода на историята: ще направи промени в глобалните икономически модели и системи за сигурност.

Промените пак ще се случат, дори ако не сте готови за тях. Разбира се, може да продължите да се съпротивлявате на промяната и да живеете в миналото. Но тогава ще си навлечете беля – промените ще бъдат предшествани от драматични събития в живота ви. Говорим за болезнени раздели, финансови загуби, други удари на Съдбата…

 

Какво да правите от 14 февруари 2024?

Затова от 14 февруари 2024 е по-добре да не отблъсквате нови предизвикателства. Самоувереността и постоянството трябва да станат основа за постигане на вашите цели. Те ще ви помогнат да увеличите благосъстоянието си и да подобрите живота си във всички области.

 

 

Тъй като Плутон е и най-мощната планета от гледна точка на енергийни запаси, той ще се превърне в енергиен реактор и ще помогне със своята сила и магия на постиженията в бизнеса. Нови проекти, сделки и договори ще имат голям потенциал за развитие. Но само тези, които не се страхуват от промяната, ще почувстват помощта на планетата.

 

Плутон има и неприятна страна

Неговата енергия допринася за началото на цикъл от тежки конфликти и разрушителни ситуации, които могат да се разпространят в бизнеса, кариерата, финансите и личните отношения. Неблагоприятният период може да продължи през следващите 7 години. За да не предизвикате лошия сценарий, трябва да се откажете от интригите и подлостта. Трябва да изразявате всичките си мисли прозрачно и да правите бизнес честно. Плутон не обича хитрите хора.

 

Какво обещава цикълът на тройния съвпад: влиянието на Венера и Марс?

Тройният съвпад Венера-Марс-Плутон в астрологията е изключително сложно явление, тъй като се отразява конкретно върху земните дела, носейки със себе си трудни изпитания. За щастие, Венера в този съвпад смекчава сериозните житейски обстоятелства, помага при разрешаването на конфликтни и спорни ситуации, като прави положителни корекции в съдбата ни.

 

Но в ежедневието планетата на любовта и отношенията ще отстъпва на могъщия Марс, който ще ни учуди със своята огромна сила и агресия в тройния съвпад. Така ще се получи конфронтация между две планети – Венера и Марс. Първата ще изисква рационален подход, здрав разум, но влиянието на Марс ще попречи на положителното разрешаване на ситуациите, като може да влоши конфликтите и да добави гняв.

 

Какво да правим в деня на съвпада на три планети?

В деня на началото на цикъла на тройно съвпадение на Плутон-Марс-Венера е особено важно жените да се настроят към промените и да съответстват на енергията на Планетата на любовта. Тъй като от всичките три космически тела, само тя ще има творческа и мека сила.

 

За да използвате енергията на планетата Венера, която отговаря за любовта, грижата, красотата и естетиката, е полезно да отделите време за развитието на творческите способности, домашния уют, общуването със семейството и романтичните отношения. Посещенията на музеи, театри и кина ще ви заредят с творческа енергия. Любимото ви хоби също ще смекчи настроението ви.

Тъй като Плутон ще унищожи всичко, което пречи на радикалните промени в живота, по-добре е да се оставите на течението и да приемете добрите предложения. Трябва да се да се настроите на новата вълна. Плутон е отговорен за парите и повлияе силно на тази област.

Ето защо, 14 февруари може да бъде посветен на изготвянето на финансови планове – направете си финансова равносметка и ясно дефинирайте целите си за материално благополучие.

Що се отнася до Марс, физическото състояние, здравето и жизнеността ще бъдат под негова юрисдикция. В активната фаза на влиянието на „Червената планета“ ясно ще се прояви желанието за успех в различни области на живота.

За да не станете агресивни и да не потънете в състезателни настроения, препоръчително е да отделите повече време за спорт и всякаква физическа активност, включително разходки на чист въздух. Това ще окаже силен положителен ефект върху вашето здраве и психическо състояние.

 

Какво да не правим в деня на тройния съвпад Плутон-Марс-Венера?

Колкото и романтично да е, не трябва да се жените или да започвате връзка на 14 февруари 2024 г. Има опасност от провал. Също така, трябва да се откажете от скъпите покупки поне за две седмици, да не давате и взимате пари на заем.

 

Още от вечерта на 13 февруари е важно да избягвате всякакви рисковани дейности, защото могат да провокират конфликт и нежелани последствия, които дълго време да останат трудни за разрешение.

 

Цикълът също ще окаже пречистваща и трансформираща сила

Глобалният му обхват ще повлияе на социалните процеси и ще активира еволюционните задачи на Колелото на Самсара – цикълът на живота и смъртта. Тройната връзка ще даде фатален сценарий за живота на отделни хора, цели народи и държави и ще разсече възела на Съдбата.

Така тройния съвпад Плутон-Марс-Венера ще отбележи нов ход на историята. Предстои глобална трансформация, която ще разруши остарелия модел на света и ще подготви пътя за актуализирана версия на потока на живота. Тази връзка ще приключи на 6 март 2024 –  глобалното нулиране ще завърши и ще бъде зададена нова отправна точка за благополучие и успех.

235

Similar Posts