Астрология

15.09.2023: 3 зодии не бива ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ на 15 септември 2023, петък

15.09.2023-3 зодии не бива ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ

Днес, 15 септември 2023, петък, е нежелателно да нервничат представители на всички зодии, но за 3 от тях това е категорично табу.

 

Рак

За Раците нервността е опасна за здравето през всеки друг ден: те не знаят как да спрат навреме, така че достигат границата. Днес преживяванията могат да повишат кръвното налягане, като по този начин натоварват сърдечно-съдовата система и стомашно-чревния тракт, което от своя страна може да причини главоболие и пристъпи на гастрит, така че трябва да се контролирате.

 

Везни

Везните могат да си навлекат много неприятности от хората около тях, включително тези, които са свикнали да смятат за свои приятели. Това е много неприятно, но не трябва да се докарвате до състояние на лудост с помощта на притеснения. По-добре е да откъснете от сърцето си някогашния близък човек, който се е държал нечестно от вашия социален кръг.

 

Скорпион

Скорпионите могат да реагират твърде емоционално на събития, които не се вписват в обичайната им картина на света. В този случай ще има повече положителни моменти, отколкото отрицателни, но тъй като радостта е и стрес, представителите на знака най-вероятно ще искат да плачат от щастие. Звездите ги съветват да не злоупотребяват с тази реакция.

1176

Similar Posts