Астрология

15.09.2023: 3 зодии ще се ОБЛАЖАТ МНОГО от Новолунието в Дева на 15 септември 2023, петък – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?

3 зодии ще се ОБЛАЖАТ МНОГО от Новолунието в Дева на 15 септември 2023

Някои зодиакални знаци ще открият, че държат нещата близо до сърцето си, докато създават нов път.

 

Други ще открият, че техните принципи и ценности не подлежат на обсъждане и ще направят трудни избори, чувствайки се овластени да го направят.

Някои зодии ще станат просветени.  

 

Основната астрологична енергия е на Новолунието в Дева, но имаме известно взаимодействие със Северния възел, ретрограден Меркурий, Хирон и Лилит в Лъв.

 

Докато се подготвяте да прегърнете Новолунието, може да се потопите в тази енергия, като се накиснете в ритуална вана към края на деня, за да изравните чакрите си със силата на Новолунието.

Ето кои зодии ще се облажат най-много в този ден.

 

Овен

Съдбата ви кара да притежавате силата си в този момент. Готови ли сте? Днешният ден ще постави хора и обстоятелства на колене пред вас, ще укрепи авторитета ви или ще ви помоли да да ръководите.

Северният възел в Овен е тук, за да натиска вашите емоционални бутони по всякакви прекрасни начини. Поради тясната си връзка с Хирон, това ще представлява голям интерес за повечето от вас. Как можете да направите добро за себе си и да позволите на новата енергия да тече вътре във вас? Медитацията е чудесен инструмент за някои от вас, докато физическата активност ще бъде по-добър вариант за други.

 

Лъв

Днес ще бъде чудесен ден за вас, Лъвове, но магията се крие в обикновеното. До края на деня ще се почувствате отпочинали и подмладени. Просто внимавайте да не влизате в словесни пререкания с хора, които са склонни да се нахвърлят върху другите.

 

Време е да си поставите предизвикателство, което ще ви изведе от зоната ви на комфорт и ще ви помогне да създадете ново нормално.

 

Дева

Деви, обсебени ли сте от някой, който не е подходящ за вас? Днешната енергия ви насърчава да насочите вниманието и обичта си към хората, на които държите. Само вие можете да определите това. Не позволявайте на фантазиите ви да ви водят по грешния път. По това време Меркурий е във финалната фаза на ретроградността си и до утре вечер отново ще препуска напред. Така че не се изненадвайте, ако изведнъж ви се наложи да съберете мислите и плановете си. След като Меркурий тръгне директно, космосът ще запали огън под вас. Така че бъдете подготвени за тласъка.

859

Similar Posts