Във форма Здраве Красота Стайлинг

15 минути за здраве и красота: Тайните, които ще ви помогнат да останете млади дълги години

тайните на младостта

Много хора смятат, че за да изглеждат добре, трябва да отделят доста време за това. Достатъчни са само на няколко минути на ден, за да бъдете здрави и красиви.

Всяка жена мечтае да бъде красива и да запази младостта си, колкото се може по-дълго време. Едни посещават салони за красота, за да се поддържат в добър външен вид, а други не се опитват, защото са сигурни, че така или иначе, нищо от това няма да се получи. Има и такива жени, които редовно изпълняват разнообразни ритуали. Например, такъв, който е свързан с пълнолунието.

Има тайни, които ще ви помогнат да останете млади за дълги години напред, които отнемат много малко време. Само 15 минути на ден са достатъчни! Е, как бихте устояли на тази възможност за здраве и красота?

 

Тайните на младостта

Повечето от вас, със сигурност, са се възхищавали на японките, които на 40 години изглеждат като 20-годишни красавици. В продължение на много години, те грижливо са пазели знанието за младостта, което не се е публикувало никъде, а се е предавало от поколение на поколение. Но настъпи времето, когато много от тях споделят своите тайни и искат всички да се чувстват красиви и обичани.

Една от основните тайни на красивите японки е любовта към себе си и самоприемането. Много хора постоянно си мислят, „ето как можете да се обичате с такива бръчки и несъвършена фигура. Когато отслабна и се подмладя, тогава ще се влюбя“. Всъщност, тук успешно работи обратната психология. След като се научите да се приемате и харесвате такива, каквито сте, тогава ще изглеждате много по-млади и по-привлекателни. На първо място, обичайте себе си и всяка гънка по тялото си, в замяна на това то ще ви отвърне със същото. За да приучите мозъкът си на такова мислене, всяка сутрин четете любимите си утвърждения. Няма да ви отнеме много време, а ефектът ще бъде поразителен.

Втората тайна е да се грижите за тялото си. Много хора вярват, че жената трябва да бъде красива отвътре, но забравят за минималната грижа за кожата и тялото си. Вътрешната красота е от съществено значение, но външната красота, е също толкова важна. Едва ли някой изгаря от желание да се свързва с разпиляна жена, която освен това, има мръсна коса и неподдържани нокти. В същото време, не е необходимо да харчите време и пари в скъпите салони за красота. Знаете ли, че много известни личности предпочитат да се грижат за тялото си у дома и да се наслаждават на този процес? А всеизвестната баня на Клеопатра ще ви накара да повярвате в собствената ви привлекателност и красота!

Също така,и редовните упражнения трябва да станат част от вашето ежедневие. Например, запишете се на различни танци, които освен стройна фигура, ще развият във вас още повече женственост и сексуалност. Или може би, предпочитате сутрешното бягане, което ви дава възможност да съберете мислите си и да кажете любимите си утвърждения. Най-важният принцип е, че трябва да харесвате това, което правите. Ако всичко това ви е насила, тогава вместо красота, ще получите допълнителни бръчки и намръщено лице.

Какво общо имат 15-те минути с всичко това? Тайната е, че 15 минути на ден са достатъчни, за да усетите и забележите първите промени. Капанът за много жени е погрешното схващане, че грижата за себе си е трудоемък процес, който отнема много време. Това не е истина. Можете да започнете с малко. Например, правете йога за 15 минути на ден или си направете бърза маска за лице. Това се нарича 15-минутно правило – нищо време, но след месец-два резултатът ще бъде видим.

И, разбира се, най-съществената тайна е вътрешната хармония и липсата на негативни чувства. Стресът може да развали не само настроението ви, но и да дава сигнали на тялото, че е време да спре да се наслаждава на живота. Това е изключително погрешно и вредно! Погледнете мрачните хора – винаги изглеждат по-стари за възрастта си. За да намерите вътрешна хармония и приемане на себе си, опитайте медитация, която ще отпусне мускулите ви и ще настрои мислите ви към положително настроение. Обичайте се!

758

Similar Posts