Лайфстайл

17 години след раздялата: Дженифър Лопес за възраждането с Бен Афлек

Дженифър Лопес за възраждането с Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек / Снимка: Associated Press

Актьорът беше първият, който пое инициативата за подобряване на отношенията.

Певицата Дженифър Лопес шокира миналото лято с новината, че отново излиза с бившия си актьор Бен Афлек, с когото се раздели преди 17 години.

Дженифър Лопес за възраждането с Бен Афлек 2

Дженифър Лопес и Бен Афлек / Снимка: Associated Press

Връзката им започна неочаквано. Както Дженифър каза пред американското издание на Vogue, Бен бе първият, който провокира подновяване на отношенията.

Когато Лопес обяви годежа си с бейзболиста Алекс Родригес, Афлек изпрати на певицата имейл с поздравления. Оттогава двойката започнала да си кореспондира, а след това и да се вижда. Но пазели всичко в тайна.

„Искахме да не се срещаме публично“, казва Лопес.

Тя призна, че винаги е чувствала, че тя и Афлек имат истинска любов. Когато започнали да общуват отново, певицата разбрала, че още обича актьора.

„Никога не съм отричала, че между нас има истинска любов. Хората в живота ми знаят, че той беше много специален човек за мен. Когато се свързахме отново, чувствата бяха все още истински. “ – споделя звездата.

Лопес призна, че и за двамата е било изненада, че са започнали да излизат отново след 17 години. А това лято влюбените най-накрая се ожениха – нещо, за което мечтаеха още от 2004 г.

Дженифър Лопес за възраждането с Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек / Снимка: OnTheJLo.com

Припомняме, че по-рано Дженифър Лопес обясни защо е взела фамилията на съпруга си след сватбата и защо иска да я наричат ​​„г-жа Афлек“:

„Хората все още ще ме наричат ​​Дженифър Лопес. Но моето официално име е г-жа Афлек, защото сме свързани. Ние сме съпруг и съпруга. Гордея се с това. Не мисля, че това е проблем“, сподели Лопес пред американския Vogue.

306

Similar Posts