Лайфстайл

18-годишният син на Илън Мъск смени пола си и за първи път се появи публично в образа на жена

18-годишният син на Илън Мъск смени пола си

Илон Мъск / Снимка: Associated Press

Един от синовете на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск, Ксавие, сбъдна старата си мечта и смени пола си.

 

18-годишният син на основателя на Tesla и SpaceX Илон Мъск , Ксавие Александър Мъск, постигна това, към което се стреми толкова дълго.

Той промени пола и изостави името на известния си баща. Сега Ксавие е транссексуална жена на име Вивиен Джена Уилсън.

18-годишният син на Илън Мъск вече е жена18-годишният син на Илън Мъск вече е жена

Вивиен в новото си тяло веднага попадна в обективите на папараците в Санта Моника, където пристигна с Tesla. За разходка дъщерята на Мъск избра небрежен стил – кафява тениска с жълта шарка, черен спортен панталон и кецове.

Обърнете внимание, че през юни стана известно, че Вивиан официално взе моминското име на майка си Джъстин Уилсън и че тя също получи разрешение да промени името си от Върховния съд на окръг Лос Анджелис, пише DailyMail.

 

Вивиан е родена като биологичен мъж, но през април тя подаде необходимите документи, за да промени пола и името си от Ксавие Александър Мъск на Вивиан Джена Уилсън.

В документите тя посочи, че преходът е мотивиран с факта, че „вече не живее с биологичния си баща и не желае да бъде свързвана с него по никакъв начин“.

Ксавие е един от двойката близнаци Илон Мъск от първата му съпруга, канадската писателка Джъстин Уилсън. Двойката беше заедно от 2000 до 2008 г. Освен близнаците Ксавие и Грифин, бившите съпрузи имат и тризнаци Кай, Саксън, Дамян. Бившите влюбени имаха и син Невада, първото им дете, което почина 10 седмици след раждането.

5029

Similar Posts