Астрология

19.03.2023: За 3 зодии днес е много важно да изберат духовното пред материалното

3 зодии днес е трябва да изберат духовното пред материалното

19 март 2023 е денят, в който енергиите на деня насилствено ще ни „приземят“, създавайки противовес на желанието за красиво и възвишено. Какво да изберете в резултат на това ще зависи от вас самите. Основното е да не действате против волята си, дори ако хората около вас или обстоятелствата ви подтикват да го направите.

Днес, 19.03.2023, изборът между духовното и материалното ще трябва да направят представителите на всички знаци на Зодиака, но за 3 от тях е силно препоръчително да изберат първото пред второто.

 

Телец (21 април – 21 май)

Телецът, като един от най-практичните и здраво стъпили на краката си – във всички отношения. Като земен знак за него е особено трудно да се издигне над ежедневието и суетенето, но днес ще бъде много важно да го направи. Това ще повиши енергията му и ще му даде възможност да се справи перфектно с всяка една ситуация.

 

Лъв (23.07 – 21.08)

Лъвовете най-често поставят кариерата на първо място, като предпочитат материалните моменти пред духовните, защото ги смятат за второстепенни. Днес животът ще им представи доказателства, че всичко е преходно, но душата е вечна. Най-доброто лекарство за нея ще бъде творчеството. В него те ще открият важни съвети за щастливия си живот занапред.

 

Риби (19.02 – 20.03)

Рибите, като правило, предпочитат небето пред грешната земя. И днес могат спокойно да се отдадат на любимото си занимание – витаене в облаците. Това ще им даде увереността и вдъхновението, от което се нуждаят както за работа, така и за личния си живот.

467

Similar Posts