Астрология

2.09.2023: Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за всяка зодия

Астрологичен съвет за 2.09.2023

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Овен

Днес не трябва да се пренапрягате – както физически, така и психически: по-добре е да си починете. За щастие е почивен ден, така че, наспете се добре.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Телец

Възможно е да се планират бъдещи професионални дела само след като старите са били старателно и внимателно анализирани – миналите грешки не трябва да се повтарят.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Близнаци

Денят, в който не трябва да допускате лоши мисли или да желаете зло на някого – това няма да има добър ефект върху кармата ви.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Рак

През деня всичко може да излезе извън контрол, така че е препоръчително да запомните, че събота е в календара и да отделите максимално време за почивка – за предпочитане пасивна.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Лъв

Денят е благоприятен за подреждане на документите и плащане на сметки: подреждайки пространството около себе си ще установите мир и хармония в душата си, което е много важно за вас напоследък.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Дева

Ще възникнат благоприятни условия, за да погледнете себе си отстрани: с изненада ще откриете, че не обстоятелствата, а чертите на характера ви пречат да постигнете целите си.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Везни

Самокритиката  е полезно нещо – помага за подобряване на живота и професията, но днес, като го правите, основното е да не прекалявате: ниското самочувствие също няма да допринесе за успеха ви.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Скорпион

Хората около вас – някои нарочно, а други неволно – могат да ви провокират. Ако реагирате емоционално рискувате да изразходвате енергията, необходима за пълноценен живот и работа.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Стрелец

Не трябва да посвещавате дори близките си хора в подробностите от личния си живот – например, роднини или приятелки: не забравяйте, че щастието обича тишината – тези, които говорят много, не могат да разчитат на това.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Козирог

Решението, взето в този ден, с голяма степен на вероятност може да се окаже погрешно, затова е по-добре да отложите този процес за по-благоприятно време.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Водолей

Не трябва да разчитате на продължаване на връзка с човек от миналото, който внезапно ще се появи в живота ви – най-вероятно нищо подобно няма да излезе.

 

 

 

Астрологичен съвет за 2.09.2023, събота, за зодия Риби

Препоръчително е да обърнете максимално внимание на вашите близки – особено на възрастните хора. Това ще ви позволи да попълните собствения си запас от сила и енергия.

3138

Similar Posts