Астрология

2 юли 2023: Квадрат на Венера и Уран – как ще ни засегне този аспект

2 юли 2023 Квадрат на Венера и Уран

Вторият ден на юли и същевременно последният ден от текущата седмица ще бъде много благоприятен. Да благодарим за това е квадратът между Венера и Уран. Този аспект ще озари света ни със светлина и положителна енергия.

 

Вътрешна хармония

Венера и Уран ще обединят усилията си, за да създадат хармония между тялото и душата на всеки човек. Тялото ще усети ума и обратното. Основното предимство на това е, че ще стане по-лесно да проследяваме реакциите на тялото към нашите действия и навици.

На 2 юли трябва да се вслушвате в себе си. Ако ви измъчват странни и непознати досега болки, това ще е сигнал, че нещо в тялото не е наред.

 

Можете да опитате нови спортове

Вашето тяло също със сигурност ще ви каже дали може да понесе такова натоварване или не. И можете също да опитате нова храна или, обратно, да се откажете от нещо вредно. Слушайте интуицията си и не се страхувайте да коригирате диетата в този ден.

 

Намиране на нови хобита

Ако смятате, че всичките ви текущи дела и хобита са ви писнали, то тази неделя Венера и Уран ще ви помогнат да намерите нещо ново. Може би ще видите нещо интересно в интернет или ще харесате нечий съвет. Най-важното е да не се страхувате да опитвате нови неща.

 

Ако наскоро сте започнали да правите нещо, то тази неделя можете да постигнете първите значителни успехи.

 

Като цяло този ден ще бъде изключително полезен да се заемете с нещо ново. Да, в неделя наистина не искате да работите и да отделяте време за бизнес, но ако нямате избор, новите дела и проекти ще трябва да вървят добре, като започнете добре.

Увеличаване на късмета като цяло

Венера и Уран ще провокират мощен прилив на късмет с този аспект.

Много хора, които са предопределени да попаднат в трудна ситуация, могат да получат внезапна подкрепа от нощните светила под формата на вдъхновение, вътрешна сила, увереност или парично попълнение изневиделица.

 

Това не означава обаче, че трябва да поемате рискове и да се излагате на опасност в името на успеха в бизнеса или в любовта. Това само говори, че не бива да се страхувате от трудностите.

 

Особено внимание трябва да се обърне на интуицията

Именно чрез нашия вътрешен глас Вселената ще се опита да повлияе по някакъв начин на нашите решения, действия, мисли и думи. Не се страхувайте да приемете съмненията или странните промени в настроението за чиста монета. Тази неделя всичко е важно.

Щастлива и късметлийска неделя!

1771

Similar Posts