Езотерика Любопитно

21 август е денят на Стрибог: Може да сбъднете желание и да се помолите за просперитет

21 август-денят на Стрибог

Славянските празници са различни от тези, с които сме свикнали и се празнуват по особен начин. На 21 август е Денят на Стрибог – според славянските традиции, днес всеки може да намери хармония с природата и да внесе положителни промени в живота си.

Бог Стрибог бил почитан от древните славяни като божество не само на вятъра, но и на всичко, свързано с въздушното пространство.

На днешния 21 август мнозина отново ще се обърнат към славянското божество за помощ и подкрепа. Експертите препоръчват да празнувате този празник със семейството, за да укрепите семейните връзки и да събудите великата сила, която ще ви предпази от всякакви неприятности.

Счита се, че в ако деня на празника има лек бриз, това е поличба за благословия от божеството и дарява просперитет.

Денят на празника се счита за мистичен: Стрибог носи знания, а лечителите искат неговото покровителство. Билкарите събират лечебни растения, молят божеството за благословия, лекуват болестите с настойки и окачват панделки на клоните на дърветата.

Какво не бива да се прави на 21 август, денят на Стрибог

На 21 август не бива да се нарушава хармонията – да не се говори на висок глас, да не се организират шумни тържества, да не ругаем и да бъдем смирени.

Денят, прекаран в добро настроение на работа, се счита за начало на нов път, който със сигурност ще ни доведе до щастие.

Лоши думи и неподходящо поведение не се допускат, защото Стрибог в такъв случай изпраща неприятности на всички членове на семейството.

Как да изпратим желание до Вселената на 21 август

В деня на празника излезте на открито, обърнете лицето си към вятъра и прошепнете заветните си желания. Те със сигурност ще се сбъднат, ако в тях няма егоизъм и гняв.

Прошепнете мечтата си на вятъра и благодарете на Стрибог за помощта му.

Денят на Стрибог е време, когато лесно можете да укрепите семейните връзки и да внесете положителни промени в живота си.

На днешния ден е важно да останете в добро настроение и да помогнете на тези, които се нуждаят от подкрепа.

10427

Similar Posts