Астрология

21 декември – най-дългата нощ на 2021: Как слънцестоенето ще се отрази благотворно на живота ни

Най-дългата нощ на 2021

На 21 декември ни очаква най-дългата нощ в годината. Експертите вече обявиха какъв ще бъде този ден и защо слънцестоенето ще се отрази благотворно на късмета и настроението ни.

 

21 декември ще бъде един от най  -благоприятните дни през декември . На този ден ни очаква късмет в най-различни дела и начинания. Най-важното е да не забравяте за поставените по-рано задачи, за да не се заблудите.

 

Защо слънцестоенето носи късмет

За мнозина ще бъде интересно да научат, че енергията на Слънцето е второстепенна в този ден. Едва ли ще засегне биополето на хората от северното полукълбо. Поради най-дългата нощ, енергията на Слънцето ще бъде в недостиг, така че енергията на Луната ще излезе на преден план.

 

На 21 декември Луната ще е разположена в благоприятна позиция – тя ще намалява в Рак. Денят ще бъде спокоен и премерен. Този вторник ще е идеален за тиха работа или релакс.

 

Също така, в тази най-дълга нощ от деня ще се почувства Церера  – най-близката до нас планета джудже, която ще бъде в благоприятен аспект към Слънцето. Това означава, че денят ще бъде много успешен за много различни неща и си струва да се спрем на някои от тях по-подробно.

 

Какво ще е най-благоприятно да правим на 21 декември

При това слънцестоене можете да заложите на семейството и да разрешите натрупаните проблеми там. Луната в Рак ще помогне за това. Започва моментът, когато трябва да помогнете на близки, родители, на вашата сродна душа.

Астролозите препоръчват да отделите време за почивка. Поради най-дългата нощ е по-добре да направите нещо спокойно: можете да четете книга, да гледате филм, да правите йога или медитация.

Решете проблеми, останали нерешени в миналото

 

Изпълнение на задачи, които не са били решавани в миналото. Ако имате важни задачи, които по някаква причина не са могли да бъдат изпълнени по-рано, тогава можете да се опитате да ги решите отново на 21 декември.

 

Пазаруване за дома

Това могат да бъдат нови мебели, джаджи, уреди. Можете да започнете ремонт или да закупите строителни материали за по-нататъшен такъв.

 

Също така на 21 декември е полезно да се общува с по-възрастните хора . Те могат да дадат много важни съвети, с чиято помощ да промените живота си към по-добро.

Ето и няколко ритуала за късмет, които може да направите на 21.12

В деня на слънцестоенето е важно да изхвърлите от къщата неща, които са станали неизползваеми. Изнасяйки боклука, кажете: „Отървавам се от боклука, подреждам нещата в живота си, привличам късмет, намирам щастието“. След това измийте подовете като добавите малко сол към водата, за да се премахнат всички натрупани негативи.

 

Няма да е трудно да привлечете късмет за цялата година по време на зимното слънцестоене, ако поставите няколко лъскави монети под постелката на вратата и кажете: „Парите не излизат отвъд прага, те остават в къщата. Като стъпя на монета, привличам късмета към себе си. Не познавам бедността, привличам просперитет в къщата. След 21 декември монетите се поставят в касичка или се използват за приготвяне на вода за пари.

 

Сутрин всеки път, когато отваряте вратата, кажете: „Отварям вратата, привличам късмет в живота“. В къщата на всяка дръжка се окачва червен конец, а в края на деня от тези конци се прави плетена гривна. Закопчава се с мънисто в любимия ви цвят. Този талисман ще ви помогне да внесете успешни промени в живота.

847

Similar Posts