Астрология

22.03.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 22 март 2023

22.03.2023 коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ

От гледна точка на астрологията 22 март 2023 г. – денят преди Новолунието да настъпи в първи градус на знака Овен, открива не само нов лунен месец, но и нова лунна година.

Може да започнете нови неща, да направите пробив във важните сфери на вашия живот, да продължите напред, да реализирате плановете. Луната започва своя растеж и подкрепа за всякакви начинания.

 

22.03.2023 може да не е емоционално стабилен. Спокойствието ще се редува с изблици на гняв, ревност и агресия.

Днес се препоръчва да проявяваме сдържаност, строгост, търпение, отговорност и старание.

На този ден трябва да изпълните всички обещания, както и да гледате съвестно на задълженията си.

Взаимното разбирателство е добро, можете лесно да намерите език и да преговаряте. Спокойната, сдържана комуникация, проявата на логика, разум и  интелигентност са ключът към успеха на 22.03.2023.

 

Коя зодия ще има луд късмет на 22 март 2023?

22 март 2023 е денят, в който можете да започнете да изпълнявате важни проекти, обаче е препоръчително да правите това бавно – все още не е дошло времето за активни и решителни действия. Лунната енергия, ако влезете в нейния поток, ще превърне всякакви задачи в реалност.

Всички обстоятелства и ситуации, в които човек се намира днес, ще бъдат продължение на това, което му се е случило по-рано и следствие от думите и делата му.

 

Телец (21 април – 21 май)

Телците, както и останалите единадесет знака от Зодиака, са, образно казано, в нисък старт – в очакване да работят по проект, който е замислян отдавна. Но те ще имат много повече късмет от другите: ще започнат да действат по-рано и по-ефективно, а Съдбата ще бъде на тяхна страна и следователно ще бъдат изключително успешни. Основното нещо е да не се нито туткат, нито пък да бързат – само в този случай те ще могат да избегнат грешки и ще оползотворят максимално своята енергия за придвижване към набелязаната цел.

Екипът на happy-woman.bg желае на всички зодии успешен и щастлив 22 март!

11077

Similar Posts