Астрология

22.08.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 22 август 2023, вторник?

Какво може и какво НЕ може да се прави на 22 август 2023

22 август 2023, вторник, съчетава в себе си силата на 6-ти и 7-ми лунен ден. Луната е във Везни.

6 лунен ден

21 август 10:43 — 22 август 12:04

7 лунен ден

22 август 12:04 — 23 август 13:29

ДЕН на ЛУДИЯ КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА през седмицата 21-27 август 2023 за ВСЯКА ЗОДИЯ
21.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 21 август 2023, понеделник?
НАЙ-МОЩНОТО ПЪЛНОЛУНИЕ на 31 август 2023: ПРОМЯНА на СЪДБАТА
21.08.2023: 5 зодии ЩЕ РАЗРЕШАТ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ на 21 август 2023, понеделник – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?
21.08.2023: 3 зодии да внимават да не ОБЪРНАТ КАРУЦАТА на 21 август 2023, понеделник
21.08.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 21 август 2023, понеделник?
21.08.2023: Астрологичен съвет за 21 август 2023, понеделник за всяка зодия

Намирайки се под влиянието на знака Везни, Луната изглажда острите черти на характера на човека и го дарява с деликатност, мечтателност и чувство за такт. Човек търси баланс в емоциите, избягва трудностите и всичко, което може да изведе от състояние на вътрешен мир. Енергията на Везни намира възможности за разрешаване на конфликти и спорни въпроси.

 

Занимавайте се с творчески дейности, подобряване на дома, цветарство. Можете да посетите салон за красота и да се погрижите за себе си, това ще има много положителен ефект върху вашето душевно състояние.

 

Посветете се на изкуството и съзерцанието на красивите неща, отидете на изложба. Лошата среда около вас ще вбесява и дразни.

Луната в този знак също влияе върху вниманието, може да се появи разсеяност. Затова спазвайте баланс във всичко, не оставяйте емоциите да ви водят. Пазете баланса си, тогава всичко ще се получи по най-добрия възможен начин.

Везните съчетават в характера си такива черти като страх от действие и лекомислие, така че е по-добре да отложите сериозни въпроси, които изискват концентрация и бързина на действие.

 

Особености на 6-ти лунен ден

Енергията на този ден е спокойна, умиротворяваща, помага за установяване и установяване на контакти. Този ден е добър за установяване на контакт с ръководството, преодоляване на недоразумения, всички въпроси ще бъдат решени днес във ваша полза. Благоприятно време за смяна на работа или професия.

 

Днес можете да вършите всякакви задължения около къщата и градината.

Денят е добър и за придобиване на знания, новата информация се усвоява бързо и остава в паметта за дълго време. Посещавайте образователни семинари или курсове.

 

Правете големи покупки и правете финансови инвестиции.

Днес ароматите имат огромно символично значение. Страхотен ден за ароматерапия и дихателни упражнения. Един от най-добрите дни за работа с тамян. Днес чрез ароматите можете да работите във всички области на живота си. А миризмите имат ярко отражение на психологическо ниво.

Така например, за да подпомогнете успеха в бизнеса и да привлечете материален успех, можете да опушите офиса с тамян.

 

Особености на 7-ми лунен ден

Добър ден за всички, които се борят за справедливост. Енергията на тялото продължава да расте и сега има сили за активни действия, изпълнение на планове. Добър период за започване на нов бизнес, стартиране на проекти. Ще имате вяра в силите си, себе си, бъдещето.

 

Противопоказни днес са празното бърборене, клюки, клевети.

 

Намислете си желание, напишете го на лист хартия, поставете синя свещ върху тази хартия и поставете парче корал – тази практика ще помогне за изпълнението на желанието. Не изхвърляйте хартията, след като свещта изгори, носете я със себе си, докато желанието се сбъдне, като вид талисман.

 

Какво да облечете?

Добре е в облеклото, допълненията към него и в грима да присъстват бели, розови и сиви цветови комбинации.

 

Аромат на деня

Флоралният аромат на парфюма ще бъде най-доброто допълнение.

 

Талисмани

Аметист и хесонит. Металът е мед.

 

Красота и здраве

Днес козметиката на основата на цветя е добра, насочена към подхранване на кожата. Например, венчелистчетата на бяла лилия, отлежала във вазелин.

 

Рецепта: цветове от лечебни растения, като листенца от шипка се заливат с лосион, добавя се малка част  топъл вазелин или топъл зехтин и се оставя на слънце за 10 дни. След това се съхранява в хладилник. Същото може да се направи и с листенца от бяла лилия. Обтривайте лицето сутрин и вечер, преди базовата си козметика.

 

Нежните упражнения на открито са основното здравословно действие днес. Това са най-добрите дни за прочистване на храносмилателната система, включително черния дроб и панкреаса. Всички методи са добри, освен ако нямате сериозни заболявания.

 

Интимен сценарий

Луната в знака Везни провокира към нежност. Но това е при условие, че любимият като цяло ви убеждава в интимни подвизи. Всичко ще зависи от настроението. Във всеки случай няма да сте прекалено страстни и чувствени, а компенсирайте с нежност и артистичност. Приглушена музика, цветя и други атрибути на романтиката ще ви опиянят и настроят за плътски удоволствия повече от всякога.

 

Какво можете да правите на 22 август 2023 г.?

 

Изграждане на взаимоотношения

Домакинска работа и градинарство

Посещение на курсове за обучение

Основни покупки

Инвестиции

Умерена физическа активност

Почивка

 

Какво НЕ можете да правите на 22 август 2023 г.?

Не е желателно да пътувате.

2693

Similar Posts