Астрология

22.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 22 август 2023, вторник?

Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 22 август 2023

Енергията на 22 август 2023 ще донесе добри новини на всички, които упорито вървят към целта си – понякога може и да зациклят, но не се отказват и не спират. Днес имате всички шансове за много добри новини.

 

Ако ви предложат нещо – не се колебайте

Грабнете добрата възможност с две ръце. Ако отлагате решение, ако се колебаете, шансът може да се изплъзне от ръцете ви.

 

На този ден връзката между мъртвите и живите е особено силна

Затова е важно да благодарите на починалите си предци – молитва, свещ, мълчание. Действайте както душата ви подсказва.

Ако няма уважение към семейството, тогава е по-трудно да се преодолеят трудностите в живота, има по-малко сили и възможности.

 

Късмет в общуването

Тези хора, които приемат чувствата на другите сериозно, ще имат късмет в общуването днес. Най-ефективна ще бъде комуникацията „на живо“, така че не губете време за виртуални запознанства.

 

Всяка промяна в работата е добра

Можете да направите рокада на персонал или задължения. Прегледайте внимателно, може би е време да делегирате част от задачите, за да освободите енергия за нови постижения?

 

Правете планове, опитайте се да се придържате към планирания път

Движете се към целите си стъпка по стъпка, последователно и обмислено, със свое собствено темпо, не се адаптирайте към други хора.

 

Избягвайте пасивността и мързела

Позволете си да мечтаете, но в същото време и да действате! Най-трудната част е да направите първата крачка.

Елиминирайте бързането, конкуренцията, работете с премерено темпо. Основното условие за вашето щастие е добре свършената работа, ползата, която сте донесли на себе си и на другите.

 

Не се страхувайте да поемате отговорност и не забравяйте да вярвате в себе си!

 

Коя зодия ще има луд късмет на 22 август 2023?

 

Близнаци

Близнаците трябва да се подготвят за факта, че успехът ще ги придружава във всички области на дейност – просто е грях да не се използва такова разположение на звездите. Затова астролозите ви съветват, скъпи представители на зодията, да не забравяте, че можете да сте делови хора, да действате активно и да постигате целите си.

Днес просто ще хванете късмета за опашката!

 

Невероятен да е този вторник за всяка една зодия! Най-хубавото тепърва предстои…

 

14050

Similar Posts