Любов и връзки

22 знака, че е луд по теб

Знаци че е луд по теб

Всеки знае, че за мъжете обяснението в любов е истинско мъчение. Те отлагат това възможно най-дълго, а през това време жената вече започва да полудява от нарастващата несигурност. Ако се притеснявате, че вашият избраник не изразява чувствата си с гръмки думи и изказвания, ето знаците, които издават, че е луд по вас.

 

Той помни какво говорите

Ако мъжът е влюбен силно в жена, той попива всичко, което тя казва, защото се стреми да научи колкото е възможно повече за нея. Вашето детство, преживявания, проблеми и планове – всичко това остава трайно в паметта му.

 

Той се държи като джентълмен

Във влюбения мъж, спящият рицар се събужда моментално. Да задържи вратата, да се погрижи да запази маса в ресторанта или да подари цветя без причина – за него всеки един начин да покаже загрижеността си е щастие.

 

Той се грижи за вас и вашите нужди

Когато мъжът е наистина луд по вас, той ще търси всякакъв начин да подобри живота ви и да ви осигури повече удобство. Носенето на плодове, когато се разболеете, помощ в задълженията в дома, когато сте по работа, зареждането на телефона ви, докато сте под душа – това са все малки неща, които прави един наистина грижовен мъж, който е луд по вас.

 

Той говори за бъдещето  и ви включва в него

Когато мъжът говори за своите цели и планове за живота и вие винаги присъствате в тези истории, той е много, много влюбен. Ако държи да градите бъдещето си заедно, знайте, че това са истински чувства, които не бива да се подминават. Така се държи влюбеният мъж със сериозни намерения.

 

Той държи ръката ти

Може да смятате подобен мимолетен жест за дреболия, но трябва да знаете, че когато той хваща ръката ви или ви прегръща през кръста на публично място, така подсъзнателно показва своята защита и грижа.

 

Той оценява вашето мнение

Ако гаджето ви се консултира с вас, преди да вземе важно решение в своя живот, това е сигурен знак, че той цени вашето мнение и иска да направи правилния избор, който да повлияе положително на вашето съвместно бъдеще.

 

Той ви прегръща

Тук, освен грижа и закрила, се добавя и декларация за правата към вас, вие сте „неговата“ жена.

 

Той използва думата „ние“

Вместо „ти“ и „аз“, „ние“ винаги присъства в ежедневието му. По този начин подсъзнанието му сигнализира, че вижда бъдещето си само и единствено с вас.

 

Той се тревожи за вашата безопасност

Ако се приберете късно след курс или просто сте били с приятелите си на приказки, а вашият човек е на „дежурство по телефона“ и чака сигнал, за да ви прибере, това не е параноя, а истинска загриженост.

 

Той се интересува от живота ви

Когато мъж е влюбен силно в жена, той иска да знае всеки детайл от деня й. И тайно, ако трябва, но той ще се интересува от всичко, което му разкажете. И ще настоява за повече подробности.

 

Винаги се радва да помогне

Ако мъжът никога не ви казва „не“, когато помолите за помощ, дори и да е зает или да не е в настроение, тогава знайте, че само един много влюбен мъж ще изостави веднага всичките си задачи, за да помогне на дамата си.

 

Той с охота се сдобрява след като сте се скарали

Той винаги използва конфликта само с една-единствена цел – да подобри отношенията ви и да намери компромис.

 

Той говори за живота си

Не се учудвайте, ако през деня получавате съобщения къде е гаджето ви и какво прави. Той знае, че не е длъжен да го прави, но просто иска да знаете всичко за него.

 

Той ви уважава

Това се изразява в фини малки неща: той уважава вашите решения, не се заглежда по други момичета, не ви прекъсва и ви подкрепя по време на спорове с някой друг.

 

Той първи пише

Вие сте първият човек за деня, на когото той ще напише „Добро утро“ и ще се обади в случай на неприятности.

 

Той се опитва да ви покаже с дела чувствата си

Как да разберем, че мъжът е влюбен, но го крие? Той мълчи за чувствата, които изпитва, но пък се опитва да покаже с дела, че не е безразличен към вас. Например, той ще положи много усилия, за да зарадва вашите близки. Или с удоволствие организира срещи, годишнини, пътувания, ще купува подаръци и така нататък.

 

Той не може да ви се сърди дълго

Колкото и зле да е било положението, той не ви се сърди повече от час и започва да се извинява или приема вашето извинение.

 

Той ви защитава

Влюбеният мъж винаги ще счита за чест да се застъпи за тази, която обича. Дори и да грешите, той ще ви каже това само у дома, но в никакъв случай публично.

 

Той винаги избира вас

Ако човек има избор между да седи вкъщи с вас или шумно парти с приятели, но винаги избира вас, тогава това говори ясно, че вие сте негов приоритет.

 

Той помни всичките ви специални дати

Да забрави рождения ви ден или годишнината от връзката ви е като престъпление за него. Не е нужно да му се напомня, той самият чака тази дата и е подготвил нещо специално за вас.

Той винаги ви гледа публично

Той ви смята за най-красивото и привлекателно момиче на света и погледът му винаги е прикован към вас, дори ако сте на някакво събитие.

 

Разбира се, тази 22 признака съвсем не претендират за изчерпателност. Но откривате ли поне половината от тях в поведението на мъжа, не бива да имате никакво съмнение – той наистина е луд по вас!

 

17288

Similar Posts