Астрология

24 ноември – 8 декември 2022: Как да промените живота си в дните на нарастваща Луна

24 ноември - 8 декември 2022 нарастваща Луна

Периодът на растящата луна в астрологията се счита за благоприятен за различни начинания. Първият ден от лунния цикъл в Стрелец ще започне на 24-ти в 02:57 часа българско време. Това е време на късмет, мирно разрешаване на конфликти, изглаждане на недоразумения, затова е необходимо да работите в екип, да водите бизнес преговори, да рекламирате своята дейност и продукт.

Какво ни очаква по време на нарастваща Луна до момента на пълнолунието на 8 декември?

 

24 ноември, Луна в Стрелец

Ден за грандиозно планиране, за разработване на бизнес планове. С голяма степен на вероятност всичките ви мечти ще се сбъднат. Дайте приоритет на умствената пред физическата работа.

 

25 ноември, Луна в Стрелец

И днес можете да се заемете с активна работа, защото в Космоса ще се вихрят много мощни енергии. Те ще дадат старт на начинания в обществената и правната сфера. Това е ден на устрем, бодрост и общуване.

 

26 ноември, Луна в Козирог

Можете да мислите за екзистенциални въпроси, да оцените реалната си ситуация и да разберете накъде да продължите. Ще бъде възможно да се коригират някои грешки, които не могат да бъдат наречени критични.

27 ноември, Луна в Козирог

Продължаваме да се усъвършенстваме, да развиваме качествата си на лидер и мениджър на собствения си живот. Важно е да не отстъпвате под натиска на други хора, да защитавате своите принципи и интереси. Можете да извършвате прецизна работа, която изисква максимална концентрация.

 

28 ноември, Луна в Козирог

Материалните въпроси ще се решават с особена лекота, така че трябва да използвате този ден за извършване на важни финансови транзакции. Пробудената интуиция ще ви помогне да изберете правилните стъпки и хора.

 

29 ноември, Луна във Водолей

Това е периодът на „неактивната“ Луна, когато всичко, което е започнато, няма да бъде успешно. Но можете да завършите започнатото по-рано, както и да работите с информация. Думите, изречени на 29 ноември, могат да бъдат разбрани погрешно.

 

30 ноември, Луна във Водолей

Пригответе се за непредвидени обрати на съдбата, за факта, че всички недовършени дела ще черпят енергия от вас, сякаш изискват завършване. Ще го усетите дори на физическо ниво. Днес обаче няма смисъл да се заемете с тях – основното е да осъзнаете какво ще направите в следващата стъпка.

 

1 декември, нарастваща Луна в Риби

Възможно е да има двусмислени ситуации, в които ще бъде трудно да се разбере. Ако имате работа с нови хора, можете сериозно да направите грешки в тях. Следователно ще бъде по-безопасно да прекарате един ден в релаксация, правейки любимите си неща.

2 декември, Луна в Риби – Овен

Ще бъдат наградени всички, които са работили върху нещо обществено полезно. Започва период на личен и професионален растеж, заедно с който финансовите дела ще вървят нагоре.

 

3 декември, Луна в Овен

Започнатите днес неща трябва да се направят на вълната от творческа сила и енергия, с които е зареден този ден. Вярвайте в себе си, опитайте се в нещо ново. Все пак не забравяйте да включите логиката.

 

4 декември, Луна в Овен – Телец

Вяло започнатият ден постепенно ще се превърне в благоприятно време за романтични срещи. Тези хора, които са сериозни за партньора си и не си играят с чувствата му, ще имат успех.

 

5 декември, Луна в Телец

В 13-ти лунен ден жизнените сили ще се обновят. Удовлетворение ще донесе дори рутинна работа, домакинска работа, решаването на битови проблеми. Можете да работите заедно, като включите деца и други членове на семейството. Също така е добър момент за колективна работа по важен проект.

 

6 декември, Луна в Телец – Близнаци

Има шанс да привлечете инвеститори, да рекламирате идеите си. Мнозина ще получат това, което им се полага, например заслужен бонус, увеличение на заплатата. Това важи и за личните отношения. Колко сте инвестирали – толкова ще получите.

 

7 декември, Луна в Близнаци

Този ден е изпълнен максимално с енергията на почти пълнолуние в творческия знак Близнаци. За да срещнете прекрасното по пътя си, можете да отидете на пътуване, на събитие, среща – основното е да не пропускате момента.

 

На 8 декември периодът на нарастваща луна завършва с пълнолуние. Това ще се случи в Близнаци на 07.08.

5840

Similar Posts