Астрология

26.08.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 26 август 2023, събота?

Какво може и какво НЕ може да се прави на 26 август 2023

26 август 2023, събота, съчетава 10-ти и 11-ти лунен ден. Луна в Стрелец.

10 лунен ден
25 август 16:25 — 26 август 17:43 ч.
11 лунен ден
26 август 17:43 — 27 август 18:39 ч.

3 зодии, които ретрограден Меркурий няма изобщо да засегне
25.08.2023: 5 зодии да НЕ ОТЛАГАТ ВАЖНИ ВЪПРОСИ на 25 август 2023, петък – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ?
25.08.2023: 3 зодии ги очаква СЪДБОВНА СРЕЩА на 25 август 2023, петък
25.08.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 25 август 2023, петък?
25.08.2023: Какво може и какво НЕ може да се прави на 25 август 2023, петък?

 

Луна в Стрелец

Транзитна Луна в Стрелец  – съчетава енергията на Луната и Юпитер, създавайки една от най-благоприятните комбинации за саморазвитие, подобряване на личните качества и постигане на видим материален успех. През този период човек става спокоен, придобива увереност, започва да се освобождава от всичко, което пречи на растежа му, дори ако подобни решения изглеждат трудни.

 

Положителни аспекти на периода

 

Опознаване на себе си. Атмосферата, създадена през този период, позволява на човек да разбере по-добре себе си и своите желания, той започва да разбира същността на своите действия. В същото време започва да намира връзки с настоящето в събитията от миналото – в детски впечатления и травми.

Стесняване на кръга от интереси. Обикновено тесен кръг от хобита се възприема негативно, но през този период възниква положителен ефект, който ви позволява да насочите вниманието си изключително към полезни и интересни аспекти на дейността. Това прави човек по-продуктивен и целеустремен.

Идентифициране на основните цели. Става много трудно да се обърка човек, той отлично разбира какво заслужава или иска да постигне в този живот. Неговите приоритети остават непроменени дори при доста разнообразен живот, така че той остава отдаден на съпруга/та си, става най-надеждният партньор.

Способност за разбиране на другите. Чувствайки мислите и мотивите на другите хора, човекът става по-възприемчив, но в същото време е в състояние не само да съчувства, но и наистина да се вникне в мислите и чувствата на хората около нея.

Липса на алчност. Въпреки големите финансови, физически и професионални възможности, човек не се стреми да получи възможно най-много правомощия и привилегии. Държи се достойно, не завижда и продължава да работи честно, с което печели уважението на околните.

Многозадачност и решителност. В някои случаи, когато човек е зает с няколко неща едновременно, неговата производителност нараства – ако по-рано той беше изгубен под товара на задачи и цели, сега той успешно организира времето си и разпределя силите си. Благодарение на това той се развива по-бързо като специалист и може да разчита на повишение.

Умствена работа. Занимавайки се със сложна работа, човек става по-разумен, интелектът му непрекъснато се развива. Човешкото внимание е привлечено от различни науки, включително тези, които преди са изглеждали твърде сложни или неразбираеми.

 

Отрицателни страни на периода

Максимализъм и умора. Искайки да изглежда перфектно, човек се стреми към съвършенство във всичко, но не постига успех в това. Това е разочароващо и води до тъжни мисли за собствения им провал. Под влияние на такова настроение е лесно да загубите самочувствие, да станете слаби и зависими от чуждото мнение. Освен това, стремежът към недостижим идеал изтощава психически и физически.

Взискателност към другите. Като лидер или специалист с богат опит, човек може да изисква положителни резултати от други хора дори в най-трудните условия. Събитията също могат да допринесат за това – през този период е възможно участие в състезания и големи събития. Напълно естественото желание да се представя достойно и да покаже най-добри резултати може да принуди човек да действа твърдо и понякога не съвсем справедливо.

Завишени очаквания. Започвайки нов бизнес, човек изпитва забележим емоционален подем, но бързо се разочарова, защото не получава очаквания ефект. Всичко това придава на всеки случай негативна конотация, потапя човек в отчаяние и копнеж поради неоправдани надежди и измамени очаквания.

 

Събота – ден на Сатурн

Събота  преминава под егидата на планетата Сатурн, която има скромна, но много стабилна енергия, влияеща върху всяко събитие, което се случва в този ден. Сатурн събужда у хората желанието за ред, така че времето в събота трябва да бъде прекарано с полза, без безделие и лекомислие. Този ден е подходящ за обобщаване на резултатите от седмицата, намиране на нови цели и коригиране на грешки.

В традиционната астрология съботата е силно свързана с планетата Сатурн. Например, на английски самата дума събота  означава „денят на Сатурн“. Като цяло влиянието на Сатурн прави събота ден, в който хората могат да забавят темпото на живот, да се съсредоточат върху важни задачи и да отделят време за саморазмисъл и духовно развитие.

 

Сатурн на първо място, символизира дисциплина, отговорност, структура и дългосрочно планиране. Затова събота под влиянието на Сатурн може да бъде идеално време за задачи, изискващи строга концентрация и отдаденост.

Сатурн също се свързва със себепознанието, духовното израстване и умствената зрялост. Тази планета обаче показва някои ограничения и изпитания, така че събота може да донесе някои трудности.

 

Положителни аспекти на деня

Организация и ред. В този ден има освобождаване от болезненото усещане за хаос, което възниква, когато човек няма възможност да организира пространството около себе си – Сатурн създава подходящи условия за поддържане на реда.

Контрол. Въпреки изобилието от неочаквани събития, съботата запазва способността на човек да управлява живота си. Няма и чувство за безпомощност – човек разбира, че продължава да контролира пътя си, дори ако се случи нещо непредвидено.

Вътрешен свят. В този ден всеки човек се стреми да се съсредоточи върху вътрешния си свят, като избягва прекомерната комуникация. Дори и да има срещи с приятели, всички разговори не се изграждат около мимолетни и променливи събития – мислите, преживяванията и чувствата на хората винаги остават предмет на разговор.

Независимост. Мнението на другите не засяга човека в събота – човекът се фокусира върху себе си, не го интересува одобрението или осъждането на другите. Това я прави по-силна, премахвайки разрушителното желание да се хареса на други хора.

Безпристрастност в преценките. Човек запазва хладнокръвие и остава справедлив, дори когато става въпрос за тези, които обича. В събота често възникват спорове, които лесно се разрешават с разумен и искрен подход.

Простота и комфорт. Дори най-трудните събития, които първоначално предизвикват безпокойство, всъщност се превръщат в приятни и прости събития в живота. Сатурн не позволява на събитията да се развият в нещо неконтролирано и опасно – той винаги ограничава влиянието на негативната енергия.

Приключващи процеси. Всички дела, които преди това са били в процес на завършване, стигат до своя логичен край в този ден. Човек възстановява спокойствието, слагайки край на трудни задачи, справяйки се със задачите и собствените си задължения.

 

Отрицателни аспекти на деня

Затвореност, необщителност. В този ден често има желание да се затворите от другите хора. Такова чувство не е свързано с желанието за самопознание, а по-скоро показва желание да се отдалечите от обществото, напълно потопено в своите оплаквания и негативни емоции. Такива настроения могат да възникнат след трудни събития в живота или по време на период на депресия, униние и продължителна болест.

Отрицателно отношение. Също така се случва човек да започне да вижда всичко в негативна светлина, възприемайки всяко събитие като бедствие с изключителни размери. Ако позволите на този възглед да преобладава и доминира, можете да загубите радостта от живота и да се съсредоточите само върху негативните му страни, превръщайки се в неприятен човек за общуване. Също така, негативните емоции подкопават човешкото здраве – както психическо, така и физическо.

Празни грижи. Емоциите могат да ескалират, като страхът и безпокойството излизат на преден план. Това води до нерешителност – има чувство на безпомощност, когато човек не желае да напусне зоната на комфорт, страхувайки се, че всяко решение ще доведе до голяма грешка. Това отношение е в основата на стагнацията и липсата на напредък, така че трябва да се борите с него.

 

Какво можете да правите на 26 август 2023 г.?

 

Медитация

Посветете ден на семейството

Почивка

Ремонт на дома

Какво НЕ можете да правите на 26 август 2023 г.?

 

Изясняване на отношенията

763

Similar Posts