Астрология

29.08.2023: Специален ДЕН ЗА ЛЮБОВ за 3 зодии – чака ли ги ЛУД КЪСМЕТ на 29 август 2023, вторник?

29 август 2023 - специален ден за любов за 3 зодии

Днес, 29 август 2023, вторник, сме на път да напишем още една глава от нашата любовна история. Хубаво е да имаме нещо, което да очакваме днес, особено когато опитът ни може да се подобри с времето. Днес започваме да обогатяваме любовния си живот и да бъдем щедри към себе си и любовта си.  

Въпреки че времето навън все още крещи „лято“, усещаме, че идва промяна и искаме да знаем къде се намираме, когато тя се случи. Искаме да знаем какво ни готви любовта и въпреки че никога не можем със сигурност да знаем какво предстои, можем да проведем някои много откровени разговори с нашите романтични партньори за съвместното ни бъдеще. Днешният ден може да ни озари с информация, която ни прави изключително щастливи.

 

29 август 2023 – специален ден за любов за 3 зодии

Телец

Може би поклащате глава невярващо – как ще сте такива късметлии? Чувствате, че въпреки че сте платили цената, сега сте на толкова добро място, що се отнася до любовта, че едва ли може да стане по-добре. Но е истина.

Вашата любов е единственото нещо, на което можете да разчитате в живота си и е нещо, което трябва да празнувате. Имате невероятен партньор, в който вярвате с цялото си сърце, и въпреки че това не е „перфектен“ живот, вие сте доволни от това, което имате и всичко във вашия свят е наред. Бъдещето изглежда светло и се чувствате сякаш целият свят се люлее на струна само за вас. Днес е щастлив ден за вас в личния живот.

 

Рак

Това, което ще ви накара да се усмихвате днес е, че няма от какво да се оплачете. Трудно ви е да приемете, че понякога всичко е толкова хубаво. Днес вие и вашият партньор ще изпитате мир във връзката си, което ще ви накара да се чувствате сигурни.

Хубаво е да се чувстваш приет. Гледайте на днешния ден като първия от много предстоящи дни на любов.

 

Скорпион

Най-накрая идва ден, в който не е нужно да се тревожите какво мисли или прави вашият партньор. Всъщност, стигнали сте до осъзнаването, че трябва да се отървете от цялото това прекомерно мислене и просто да действате! Днес ще осъзнаете, че няма от какво да се оплаквате в личния си живот, така че трябва да спрете да търсите причини за пъшкане.

 

Изпитвате тръпка – всъщност, шеметна тръпка – при мисълта, че „изглежда се получава“. Това е един от онези редки дни, когато слънцето грее и единственото нещо, което изглежда истинско, е вашата любов и надежда за вас двамата. Наистина щастлив ден!

8138

Similar Posts