Любов и връзки

3 признака на мъжа, който всички жени искат

мъжа който всички жени искат

Всеки мъж, съзнателно или несъзнателно, осъзнава, че увереността привлича много жените. Ето защо и скромният и срамежлив мъж винаги остава в сянка.

Как се държи истинският мъж, този, който уверен на сто процента в себе си?

Флиртува открито

Увереният мъж обича да флиртува открито, както и да говори за нещата, които възбуждат момичетата. Жените харесват мъже, които не се страхуват да говорят на откровени теми и в същото време флиртуват умело.

Флиртът сам по себе си е двусмислена фраза, която може да носи открит подтекст. В края на краищата момичетата много обичат да фантазират и ако я захраните с мисъл, която тя да превърта във фантазиите си, бъдете сигурни, че тя ще го направи.

Мъжете, на които им липсва чувство за хумор и способността да флиртуват, веднага биват категоризирани като безинтересни. Увереният мъж никога не се страхува да говори с дама на такава тема, защото такава комуникация му носи истинска тръпка.

Поглед право в очите

Увереният мъж никога не се страхува да погледне жена в очите, особено ако я намира очарователна. Така показва, че вижда привлекателен човек пред себе си. Дамите харесват това поведение на мъжете, те веднага усещат увереността и изпитват смущение от такъв поглед.

Директният поглед показва, че мъжът харесва жената и това го прави автоматично уверен, защото не се страхува от желанията си.

Умението да казва „Не“

Много жени, точно както мъжете, просто искат да спечелят внимание. Мъжете се опитват да привлекат женско внимание, а момичетата се опитват да привлекат мъжкото внимание. И ако видят мъж, от когото няма нужда да търсят такова, защото самият той винаги го демонстрира пръв, това е огромен плюс за този господин.

Самоувереният мъж никога няма да замени важните си дела и да се втурне да задоволява поредния каприз на жената до себе си. Пародоксално, но точно за такъв мъж момичетата ще застанат на опашка, за да бъдат с него поне известно време. Защото уважението към самия себе си е най-силният коз на всеки истински мъж.

3143

Similar Posts