Любов и връзки

3 тайни трика, с които ще подлудите мъжа в леглото

как да подлудите мъжа в леглото

Почти е невъзможно да обвържеш мъж само с креватни ласки. Но те могат да са вашият надежден помощник при изграждането на силни взаимоотношения.

Как не само да станеш желана и чувствена жена, но и да останеш такава цял живот за своя мъж? Психолозите имат три тайни за вас, които вършат чудеса!

Не се оплаквайте от въображаемите несъвършенства на вашата фигура

Не се оплаквайте от въображаемите несъвършенства на вашата фигура, външен вид или отделни части от тялото, по-специално гърдите, корема или краката.

Освен, че му насочвате вниманието към нещо, което преди това не е забелязвал, това ще ви попречи да се отпуснете, камо ли да се насладите на изживяването. Ако само мислите как изглеждате, за какво изживяване изобщо говорим!

Препоръка: изключете всички комплекси от ума си

Разберете основното – самите вие трябва да се чувствате ceкcи. И ако загубите ceкcуалната си привлекателност, то тогава и желанието на вашия мъж също изчезва, защото той се свързва с емоциите ви и започва да забелязва вашите измислени недостатъци.

По примера на йезуитите: Как да превърнем комплексите в предимства?

Помни се само истинския, страстен ceкc, а той пък се случва само ако партньорите си доставят истинско удоволствие. За да направите това, трябва да изключите ума си и интуитивно да се следвате един друг, като се сливате в едно неделимо цяло. Вашият партньор определено ще оцени това.

Бъдете безгрижни

Светът става по-ярък, ако го погледнете през призмата на небрежността. Затова не позволявайте липсата на лекота да оковава връзката ви. Играйте, гъделичкайте, масажирайте и т.н. Можете предварително да помислите за най-удачните комбинации между действие и реч по време на ceкc.  Не се колебайте да изразите желанията си и да попитате партньора си какво иска.

Ако просто изразявате неудовлетворение с приказки и мълчаливо сочите с пръст какво, къде и как ви е по-приятно, ceкcът ще се превърне в инструктаж.

Препоръка: не забравяйте да говорите

Опитайте се да използвате глаголи навсякъде и навсякъде, когато докосвате, внимателно следете реакцията на партньора си от вашето конкретно действие. Не забравяйте, че вашият любим има много ерогенни зони, включително по главата (например ушите, задната част на главата, клепачите), а не само в областта на слабините. Използвайте ги всички.

Кажете сбогом на недоволството

Ако добре сте изучили мъжа си и знаете какво харесва той, значително ще повишите удоволствието и на двама ви при интимност. Не се цупете и не се надявайте той да отгатва желанията ви. Действайте – нежно, страстно или палаво!

Научете малките му тайни

Да, повечето мъже обичат да доминират жените в ceкcуалните отношения, но има изключения. Но какво ще стане, ако партньорът ви иска да ви се подчинява в ceкc игра и търси тип любовница или наставник в своята жена? Като правило сред почитателите на такива игри има много много властни, силни мъже. Те могат да забравят за бруталността си само на едно-единствено място – в спалнята, в моменти на интимност.

Препоръка: използвайте метода „закотвяне“

Опитайте се да разпознаете ceкcуалните котви на мъжа си. Те са положени в подсъзнанието му много преди вас, в детството или юношеството. И сега, вече в зряла възраст, могат да го стимулират. Сами по себе си мъжете обичат да включват тези котви, за да изпитат възбуда без интимност. Опитайте се да вземете в ръцете си този контрол на неговата чувственост.

Скрити в дълбините на ceкcуалното подсъзнание ще ви помогнат не само да разнообразите интимния си живот, но и да го направите така, че той да не си представя този живот без вас. Може би някога е бил впечатлен от медицинска сестра в болницата или е имал смесени еротични чувства при вида на цвете в полето. Някои изпитват сексуално вълнение при гледката на морето, докато други може да се възбудят от миризмата на моторно масло.

Ако научите неговите малки тайни, ще можете частично да въплътите неговите еротични фантазии, а и във вашите собствени в същото време. Ясно е, че за това абсолютно не е необходимо да се обливате с мазут или да живеете на полето, но ако организирате спонтанен ceкc в гаража или на разходка извън града, ще можете да повлияете на най-тайните му емоции, категорични са психолозите.

6912

Similar Posts