Любов и връзки

3 типа жени, които никога няма да се омъжат

жени които няма да се омъжат

Да се ​​оженят е целта, която повечето момичета преследват.

Всъщност просто да се ожениш е лесно. Ако целенасочено излезете в света, срещнете мъже, тогава определено ще има същия мъж, който по една или друга причина, обстоятелства и така нататък ще ви заведе до олтара.

Но колко щастливи ще бъдете женени и колко дълго ще продължи бракът е съвсем друг въпрос.

 

Ето защо, в стремежа си да срещнете единия и да създадете семейство, трябва да се ръководите от намерението да станете щастливи в една връзка. А това е много по-глобална задача.

 

И все пак, когато търсенето всеки път завършва с фиаско, задачата да се ожениш става приоритет.

 

В този случай е важно да определите от психологическа гледна точка дали имате онези признаци, които карат три определени типа жени никога да не се женят. И ако го направят, бракът определено няма да продължи дълго.

 

Контразависими жени

Такива жени никога няма да се омъжат, просто защото за тях свързването на живота с мъж е много страшно и тревожно. Такава контразависимост се формира в детството, ако връзката с родителите е била нестабилна. Когато родителската фигура на мама или татко е много голяма, плашеща и нестабилна за детето.

 

Например, днес татко може да прегръща, целува, да гледа снизходително на шегите на дъщеря си, а утре може внезапно да стане агресивен, да накаже за невинна шега и дори да посегне. А вдругиден – отново мир и любов, сякаш нищо не се е случило. В такива условия детето не разбира дали е обичано или не и съзнателно избира да не зависи от никого, защото привързването към някого е болезнено и несигурно.

 

Или когато родителите отиват на работа и оставят детето на баба/дядо/бавачка. В този случай може да се формира и контразависимост, защото бебето се чувства тъжно, тъжно и има чувството, че е изоставено. Тогава той също решава да не се привързва към никого, защото скуката е болезнена за него.

 

Точно така работят нашите вътрешни защитни механизми, за да поддържаме целостта си в нестабилни ситуации. Ако приемем, че контразависимите жени са „амазонки“, независими от никого и нищо, тогава това е грешка. Те са зависими от своята независимост. В края на краищата, точно тази черта им пречи да срещнат достоен партньор и да създадат семейство, колкото и да им се иска.

 

В обикновения живот можете да идентифицирате такъв човек по неговата нездравословна любов към животните. Те вярват, че котките и кучетата, за разлика от хората, никога няма да предадат или да си тръгнат заради друг. Животните всъщност се обичат много по-лесно от хората, защото първите нямат собствено мнение, собствен избор, не е нужно да се приспособявате към тях, а по-скоро обратното.

 

Контразависимите личности се отнасят към децата с повишено внимание, като към нещо ненужно и пречещо в живота.

 

Черната вдовица

В карикатурите и приказките такива герои са изобразени като страшни старици. А в живота това най-често са много ярки и привлекателни момичета, стилни, образовани. Те не изпитват липса на внимание от страна на мъжете, но не могат да изградят сериозна връзка. Просто защото никой мъж не може да остане в енергийното поле на такава жена.

 

Със сигурност знаете такива ситуации, истории, когато в семейството остават само жени: съпругът на прабаба станал алкохолик, съпругът на баба я напуснал, съпругът на майка се пристрасти към наркотиците. В такива случаи повечето хора обичат да отдават всичко на проклятия, зли очи и други суеверия. Но единствената вреда за такива жени е родовият им сценарий. Няма спор, че момичето физически влияе или влияе по някакъв начин на мъжа. Така работи нейното енергийно поле. Когато на ниво пространство, нейната енергия, тя измества партньора си от живота си.

 

Това е много интересен феномен, когато на ниво език, комуникация и действия човек уж не прави нищо, но партньорът около него се разболява.

 

Този тип е типичен за момичета, чието детство е преминало през 90-те години. Когато силните майки носеха цялото семейство на раменете си, докато мъжете се давеха в алкохол, лежаха на дивана или работеха за мизерни пари.

 

Добрата новина е, че житейският ви сценарий винаги може да бъде коригиран и пренаписан. Трябва да започнете да създавате свой собствен живот, такъв, който да ви удовлетворява.

 

Непроницаема енергия

Случай, подобен на втория тип. Това се случва, когато една жена има такава непроницаема енергия, тя е толкова самодостатъчна, че просто няма място за мъж до нея. Но не говорим за онази самодостатъчност, когато една жена е в състояние да се издържа самостоятелно, да решава абсолютно всички въпроси.

Говорим за толкова силно его, което не оставя място в пространството на дамата за никого. Тя несъзнателно ще се състезава всеки мъж в живота си. И тогава в живота й се появяват слаби, инертни мъже, които не могат да осигурят себе си, да не говорим за жена и деца, или изобщо няма да се вестне нито един партньор.

Ако се разпознаете в един от типовете, не трябва да се отчайвате и да се отказвате от личния си живот.

Опитайте се да разберете себе си, търсете причините за неуспехите не в другите или в обстоятелствата, а в себе си, развивайте се и тогава ще преодолеете всичко.

89

Similar Posts