Астрология

3 зодии, които ретрограден Меркурий няма изобщо да засегне

Зодии които ретрограден Меркурий няма изобщо да засегне

На 23 август започва периодът на ретрограден Меркурий, който ще продължи до 15 септември 2023. По време на това астрологично явление може да се появят затруднения в комуникацията, оборудването да се повреди, плановете да се провалят, а пътуванията да бъдат отложени или отменени. С една дума, това е труден период, който ще засегне всички … с изключение на някои късметлии, а именно представители на трите знака на Зодиака, за които ще говорим сега.

 

Според астролога Брила Самай, те имат „почти магическа способност“ да останат здрави по време на бурни астрологични събития, които ще започнат да се проявяват в края на август. Освен това, ако тези знаци на Зодиака присъстват във вашето обкръжение, вие също можете да се отпуснете малко, защото тяхната енергия ще се разпространи към вас, осигурявайки ви допълнителна защита.

 

Кои са тези астрологични късметлии?

 

Телец

Според експертите по астрология, Телецът е един от малкото знаци, които ще са най-малко засегнати от ретроградния Меркурий през август-септември 2023 г. „Вашата способност да се заземите и вашето земно отношение действат като космически щит срещу хаоса“, обяснява Брила Самай. – Докато другите губят хладнокръвие, вие сте там и пиете чай, не бързайте и се уверете, че плановете ви са непоклатими като вашата решителност. Никакво объркване в комуникацията или технически повреди не могат да нарушат вашето дзен настроение.“

 

Козирог

Изглежда, че и Козирозите могат да дишат спокойно, защото според Самай този спокоен, хладнокръвен и събран знак няма от какво да се тревожи в периода на ретрограден Меркурий. „Вашата практичност и целенасоченост ви позволяват като професионалист да се ориентирате в космическия лабиринт“, отбелязва експертът. „Докато всички скърбят за разбитите планове и провалите в комуникацията, вие чертаете нови курсове, адаптирате се към промените и всъщност показвате на Вселената кой е шефът тук.“

 

Риби

Въпреки че Рибите могат леко да почувстват ефектите на ретроградния Меркурий, Рибите са единственият зодиакален знак, който може да се възползва максимално от ситуацията. Вярвате или не, но неистовата енергия на настъпилия период на хаос може да помогне на Рибите не само да погледнат наново собствения си живот, но и да станат водачи за други представители на зодиакалния кръг към свят на спокойствие и адекватност. С една дума, ако сте силно „разтърсени“ по време на ретроградност, стойте близо до Риби – ще се почувствате по-добре.

9494

Similar Posts