Астрология

3 ЗОДИИ ще бъдат ВЗРИВЕНИ ОТ ЛЮБОВ през август 2023

Зодии - любов през август 2023

Август 2023 е време на ярки и приказни събития и преди всичко този празник на живота ще докосне личния живот на много от нас.

Възможно е романтичните връзки, започнали през този период, невинаги да се развиват по формулата „и заживели дълго и щастливо“, но кратката им продължителност не означава, че ще се окажат скучни и безинтересни – напротив, можем да разчитаме на истински вулкан от страсти.

 

Кой ще бъде взривен от любов през август 2023 г.?

 

Близнаци

Близнаците чакат неочаквана среща с човек, когото отдавна пренебрегват. Самите представители на знака ще се изненадат колко малко време ще им отнеме да превърнат бившата си симпатия в сериозно романтично чувство. Какво ще направят точно – дали само ще се ограничат до красива романтика или ще се насочат към дългосрочна връзка и брак, зависи само от тях самите.

 

Лъв

Лъвовете ще притежават невиждан досега чар, които като магнит ще привлича към тях представители на противоположния пол. Като се има предвид, че представителите на знака са привлекателни за противоположния пол във всеки друг момент, те едва ли ще обърнат сериозно внимание на това, но някой от феновете ще се окаже малко по-упорит от останалите и няма да могат да му устоят.

 

Стрелец

За Стрелеца е важно да обърне внимание на човек, който е край него от дълго време, но поради скромност или несигурност относно своята привлекателност, за момента представителите на знака се държат настрана. А може би трябва първи да направят крачката напред? Едва ли това ще е трудно за Стрелците, а резултатът ще е неочакван и невероятен – в най-добрия смисъл на думата.

3635

Similar Posts