Астрология

30.11.2023: Коя зодия ще има ЛУД КЪСМЕТ на 30 ноември 2023, четвъртък?

Коя зодия ще има луд късмет на 30 ноември 2023

В работата си на 30 ноември 2023, четвъртък, се занимавайте с рутинни текущи дела, не вземайте съдбоносни решения. Може да отделите време за преглед на плановете си – може би нещо вече е загубило своята актуалност.

Днес гордостта може да се прояви особено остро. Важно е да следите това и да не му се поддавате, защото реакцията на Вселената ще бъде бърза и болезнена за Егото. Опитайте се да общувате с всички на равни начала. Ако видите, че някой не ви разбира, не изсипвайте върху него лавина от информация, опитайте се да обясните всичко кратко ясно, с обикновени думи.

Научете се да спирате вътрешния си диалог и ще чуете това, което не сте могли да чуете в обичайния хаос на вашите мисли.

Ако проявите гняв, агресия или насилие, лесно можете да нарушите връзката между фините тела и енергийния си баланс.

30.11.2023 е предназначен за лекота и хармония, а не за отрицателни емоции. Ако чувствате, че ви е трудно да се контролирате и ви се ще да се нахвърлите срещу някого, по-добре е да откажете общуването и да прекарате деня сами.

Благоприятно е да си починете, да се отпуснете, можете да учите езици и да четете книги, да пишете поезия и да се занимавате с творчество. Отделете време за себе си, вашето семейство и приятели, и приятели.

Добре е да се извърши и всякакво почистване, било то общо почистване на къщата или духовно. Всички домакински задължения днес са в полза на вас и вашия дом.  

Коя зодия ще има луд късмет на 30 ноември 2023, четвъртък?

 

Близнаци

Звездите Близнаци силно се насърчават да се занимават с творчество и това се отнася дори за тези представители на знака, които никога не са се занимавали с този вид дейност, а още повече за тези, чиято професия е пряко свързана с това.

Така Близнаците ще успеят да постигнат сериозни успехи, които ще се отразят благоприятно на бъдещето им.

Благодатен четвъртък на всички зодии! Най-хубавото тепърва предстои…

3932

Similar Posts