Астрология

30.11.2023: ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии на 30 ноември 2023, четвъртък

ЛУД КЪСМЕТ в ЛЮБОВТА за 3 зодии на 30 ноември 2023

30 ноември 2023, четвъртък, идва при нас в първата седмица от сезона на Стрелеца и ако има нещо, което знаем за Стрелец, то е, че този знак е воин на любовта.

 

Огнените зодии са огнени и не отстъпват лесно, нито когато става въпрос за любов, още по-малко, когато става дума за епична романтика.

 

3 зодии ще станат герои на собствената си любовна история на 30 ноември 2023 г.

 

Овен

Няма да си тръгнете от тази година, без да почувствате, че сте спечелили поне в едно нещо. Въпреки че в момента може да имате толкова много неща, вие гледате на романтичния си живот като на това, на което трябва да обърнете най-голямо внимание. 30 ноември 2023 г. ще ви донесе сила, за да отворите портите на любовта.

 

Виждате нещо в тази връзка, което вашият партньор може още да не е осъзнал и това е денят, в който ще приложите идеите си в действие, за да разберат накъде отивате с всичко това. Имате страхотни и фантастични идеи в главата си и споделяйки ги, вие ставате вид вдъхновение за вашия партньор.

Не сте в тази връзка заради болката или потискането. Това не е пробен старт и вече не си играете с емоциите си. Човекът, с когото сте, е този, когото искате да наречете СВОЯ човек и за това трябва да сте смели и доблестни.

 

Дева

Свикнали сте да мислите за себе си като за герой на някой друг, но нещата се променят, както и хората. 30 ноември 2023 г. е денят, в който решавате, че наистина си заслужава да се борите, което означава, че тогава ще уведомите партньора си, че е време да стане истински. Той или трябва да ви приеме сериозно и да ви отдаде нужното уважение, или трябва да порасне и да си тръгне. Вие сте тук за победата.

Денят е свързан с любов, приемане и истина. В сезона на Стрелеца ние не лъжем…. Това е времето, когато сме честни и със себе си. Знаем, че искаме да обичаме и уважаваме, но също така знаем, че в живота си сме се задоволявали с по-малко и че ако искаме да бъдем щастливи в бъдеще, трябва да познаваме любовта като нещо надеждно, безопасно и уважително.

 

И така, в името на любовта и уважението, 30 ноември 2023 г. е денят, в който решавате да бъдете героят на собствената си любовна история. Ще разгледате това, което имате, и ще го поставите на място. Чувствате се силни и решени да победите. И няма да приемете поражение.

 

Козирог

Все още не сте готови да се откажете, когато става дума за романтична любов и опияняващи мечти за прекрасно, изпълнено с любов бъдеще. Винаги сте били таен романтик и днешният четвъртък ви напомня за това.

Искате да дадете последен шанс, когато става въпрос за вас и вашия романтичен партньор. Не можете да повярвате, че и двамата ще трябва да изчакате, за да видите дали нещата ще се подобрят или ще се влошат. Вие ще сте много енергични и готови да заемете крайната позиция. Вие сте героят на собствената си любовна история и не планирате да се провалите в тази мисия. Защото сте силни и верни на себе си и ще направите всичко необходимо, за да върнете романтиката.

И сте силно повлияни от сезона на Стрелеца и по някакъв начин се нуждаете от този вид оптимистична перспектива, която ще ви бъде предоставена. Искате само най-доброто за вас и вашия романтичен партньор и сте видели, че връзката ви може и ще издържи изпитанието на времето. Като герой на тази любовна история, вие ще направите всичко възможно, за да възстановите реда и да върнете любовта в тази специална връзка. Можете да го направите и знаете това.

1262

Similar Posts