Във форма Здраве

4 неща, които мъжете не знаят за своето „мъжко достойнство“

4-Неща-които-мъжете-не-знаят-за-своето-мъжко-достойнство

Мъжете винаги твърдят, че знаят всичко. Но така ли е в действителност? Ето 4 неща, които мъжете не знаят за своето мъжко достойнство.

№ 1: Използваш или губиш

Редовната ерекция е важно условие за да поддържате интимния си орган във форма, обяснява Тобиас Колер, асистент професор по урология в Southern Illinois University в Спрингфийлд, Илинойс. Оказва се, че за да се поддържа тонуса на гладката мускулатура на органа, той трябва периодично да бъде обогатяван с кислород, което всъщност се осъществява чрез прилива на кръв в него /състояние на ерекция/. Ако по някаква причина,например травма, мъжът не е в състояние дълго време да получава ерекция, то незабавно следва да се потърси медицинска помощ. В противен случай съществува реален риск от скъсяване на атрибута.

№ 2: Не съществува зависимост между размера на атрибута в отпуснато състояние и в състояние на ерекция

Според проучванията, един малък орган в отпуснато състояние може да се окаже с изненадващо големи размери в състояние на ерекция. Както и обратното – мъж, чийто отпуснат член изглежда голям, по време на ерекция да предложи разочароващо малко сантиметри. Всъщност, анализът на повече от хиляда измервания, извършени от американския ceкcолог Алфред Кинси показва, че по-малките „мъжки достойнства“ в отпуснато състояние са склонни да добавят два пъти повече към дължината си при ерекция.

№ 3: Долната част на главичката съвсем не е най-чувствителното място на мъжа

Според проучванията, съществуват и други ерогенни зони, които са дори по-чувствителни към любовните ласки. Това са горната част на главичката на органа, както и нейните лява и дясна страна, които също са извор на интимна наслада при мъжете.  Зони като скротума, ануса, зърната на гърдите и някои части от шията също се нареждат в класацията.

№ 4: Чувствителността на „мъжкото достойнство“ намалява с възрастта

Проучванията показват, че с напредване на възрастта при мъжа, „мъжкото достойнство“ постоянно губи от своята чувствителност, въпреки че е трудно да се каже с колко точно. Установено е, че този процес започва след 25-тата година , като най-рязък спад в чувствителността се наблюдава между 65 и 75 годишна възраст. Според д-р Тобиас Колер обаче, точно това не е най-големият проблем при по-възрастните мъже. Обикновено оплакванията на мъжете от третата възраст са свързани предимно с трудности при ерекцията и еякулацията, споделя той.

633

Similar Posts