Любов и връзки

4 знака, че един мъж ви иска в живота си

Знаци че един мъж ви иска в живота си

Мъжете рядко крият симпатиите си, така че да определите дали вашият приятел, колега или познат ви харесва е доста лесно. Разбира се, никой мъж няма да говори открито за симпатия, но това не е необходимо, за да сте наясно с чувствата му.

Това, че един мъж ви иска в живота си, повишава самочувствието, защото той инвестира във вашето доверие. Много е хубаво, когато разбереш, че някой се интересува от теб.

Ако харесвате някого, след като научите, че и той диша неравномерно в копнеж по вас, ще ви бъде по-лесно да направите стъпка към него.

И така, кои са знаците?

 

Първият знак е, когато той постоянно се стреми да контактува с вас –  опита се да остане насаме с вас, за да разговаряте насаме. Съгласен е да подкрепи всяка тема за разговор, само да има повод да ви слуша и наблюдава отблизо.

 

Тук трябва да се добави и един интересен психологически трик. Учените са установили, че по време на диалог с няколко човека едновременно, докато се смее, човек автоматично започва да гледа този, който харесва най-много. Това също може да ви помогне.

По един или друг начин, но ако той иска да говори с вас, ако ви задава въпроси, ако отговаря на въпросите ви с ентусиазъм, значи ви харесва.

 

Знак втори: той се шегува и говори високо. Мъжете често се държат така, както е предвидено от природата. Ако във ваше присъствие е по-шумен, значи ви харесва като жена.

 

Мъжете усилват неволно децибелите си, когато в стаята има дама, на която искат да се харесат. Това е рефлекс, защото в дивата природа мъжките винаги привличат вниманието върху себе си по този начин. В същото време гласът на мъжа става малко по-нисък, защото той започва да говори с гърдите си.

 

Шегите и хуморът също играят много важна роля. Ако мъжът обича да се шегува и да се смее с вас, тогава не се съмнявайте, че го е грижа за вас. Така той се опитва да ви  впечатли, да спечели вниманието ви, а след това и сърцето ви.

 

Знак трети: той не ви гледа. Един мъж може да избягва контакт с очите ви, ако е срамежлив. Не всички представители на силния пол могат да се похвалят със смелост по отношение на жените. Мнозина по време на разговор просто започват да се срамуват като малки момчета.

 

Знак четвърти: той се опитва да ви докосне  Докосването може да е леко и мимолетно. Това може да бъде докосване на рамото с ръка, ръкостискане и т.н. Физическият контакт е много важен за всички мъже, така че те никога няма да го пропуснат, ако ви харесват.

 

Мъжете също могат да направят нещо за вас, жертвайки времето и усилията си. Това е много очевиден знак. Най-вероятно, ако той ви иска в живота си, ще покаже повечето от тези признаци, но може и да се окаже, че знае как да се контролира.

 

Да съблазните мъж, който явно вече е „лапнал по вас“, е много по-лесно, отколкото изглежда. Ето какво е необходимо да направите.   

26404

Similar Posts