Любов и връзки

4 знака, че той може да те направи щастлива

знаци-че-той-може-да-те-направи-щастлива

Повечето дами се опитват да избягват мъжете, които имат високо самочувствие. Но това е голяма грешка. Любовта и животът с такъв мъж могат да са прекрасни. Защо ли? Защото, ако човек има високо самочувствие, това означава, че е уверен в себе си и е много лесно да се изгради нормална връзка с него.

Психолозите са категорични, че мъжът с високо самочувствие може да зарадва всяка жена и да я направи щастлива.

Общуването с такъв мъж дава надежда

В реалния живот, за съжаление, има много негативни моменти, които тровят деня ни. Понякога ние сами си причиняваме това, дори и без външна намеса. Например, повечето хора се отнасят негативно към всичко. Затова им е трудно да се радват дори на дребните неща, а непрекъснато очакват проблеми или „удари под кръста“ от съдбата.

Увереността и силата на характера на мъжа с високо самочувствие обаче винаги дава надежда. Те са като добър сигнал за жената, че може да бъде уверена в неговата подкрепа, че в живота й има нещо добро. Защото, всички знаем, че много трудно да се живее без надежда и упование.

Отнася се по-добре към хората от вашето обкръжение

Ако мъжът има добро самочувствие, той се чувства конкурентно способен и не му се налага да се бори с комплекси. Например, ако жената ще общува със стари приятели, за него няма никакъв проблем, защото той е уверен в себе си. Също така такъв мъж няма да унижава другите, за да изглежда по-добре в очите на своята любима.

Както показва практиката, ако човек има добро самочувствие, той привлича около себе си само достойни хора, на които може да се довери. Ако имате връзка с такъв мъж, радвайте се. Щом ви е избрал, това само по себе си е огромен комплимент.

Не ревнува и не завижда

Защо някой ще ревнува, ако самочувствието си му е в ред?

В една връзка това качество се счита за много важно. Може да се даде прост пример: ако, например, жената получи повишение в службата и се окаже с по-висока заплата, мъжът трябва да се радва за нея, без да се чувства застрашен и комплексиран. За съжаление, в повечето случаи мъжете не могат да устоят, ако жената до тях е по-успешна в живота.

Но мъжете с добро самочувствие не трябва да доказват нищо. Успехът на другите за тях е най-добрата мотивация, която помага за постигане на значителни резултати. А ако в една връзка липсва нездравословна конкуренция, тогава партньорите могат да бъдат истински щастливи, припомнят психолозите.

Рядко критикува

Ако човек е уверен в собствените си способности, той няма да критикува другите. Човек с добро самочувствие мисли само за себе си и поставя личните интереси на първо място.

Ето защо много дами могат да обърнат внимание на този знак още в началото на връзката. Ако мъжът не критикува другите и никога не търси виновник за неуспехите си, това е добър сигнал.

Това говори красноречиво, че с този мъж имате всички шансове да бъдете щастливи.

31170

Similar Posts