Езотерика

5 духовни закона, които ще променят живота и съдбата ви към по-добро

духовни закони променят съдбата ни

Абсолютно всичко в нашия свят следва духовните закони. Те работят по всяко време, навсякъде, с всички хора, от всякакъв пол и възраст. Ако живеете според тези закони, можете да промените живота си до неузнаваемост.

Понякога лоши неща се случват и на добрите хора. В този случай действа принципът на Вселената, който много хора забравят. Нарича се Закон на подлостта . За щастие, може да бъде заобиколен. Опитайте се да запомните всички духовни постулати, които ще прочетете сега, тъй като те ще помогнат за неутрализирането на Закона за подлостта.

„Каквото повикало, такова се обадило“

Първият закон ни казва, че всяко житейско събитие има своите причини, както и своите последствия. Грубо казано, нищо не се случва просто така, без причина, без цел.

Този закон е описан в различни религии и се обсъжда и от много експерти в областта на биоенергията. Ако сеете негативизъм и правите лоши неща, тогава не се изненадвайте, че всички около вас ще направят същото с вас. Ако човек иска да бъде щастлив и иска да промени съдбата към по-добро, тогава той трябва да действа с другите само така, както би искал те да действат с него.

Подарим ли на някого усмивка, ние получаваме в пъти повече добро, отколкото сме дали. Дарявайки левче на някого, Вселената ни връща десет.

Закон за създаването

Нарича се още Закон на привличането. Вселената е заложила в нас способността да творим, да създаваме нещо ново от старото. Първо, ние създаваме нещо в съзнанието си, а едва след това то преминава в материалния свят, който ни заобикаля.

Ето защо е изключително важно да следите мислите си, тъй като всичко – добро и лошо, оживява. Опитайте се да мислите повече за положителното, за приятното, тогава в живота ви ще има повече щастие.

Всеки ден хиляди мисли минават през главите ни. Помислете колко от тях могат да бъдат конструктивни и колко – разрушителни. Опитайте се да поддържате броя на приятните и леки мисли винаги по-голям от броя на отрицателните. В противен случай може да започне черна серия в живота ви.

Законът за смирението

Много често отхвърлянето на настоящата ситуация ни пречи да продължим напред. Понякога просто трябва да приемете случващото се наоколо и да се примирите с това. Това ще ви помогне да продължите напред и да се освободите от миналото.

просто трябва да спрете, да си поемете дъх. Това помага да не изгорите емоционално, защото ако продължавате през целия си живот, можете да се „счупите“. Невъзможно е да се постигне абсолютно всичко. Трябва да се борите със суетата, с желанието да получите всичко наведнъж. Скромните хора са истински щастливи и успешни, защото всичко е в ред с тяхната нервна система и енергия и това им помага да реализират плановете си.

Ден на благодарността за всичко

Денят на благодарността в религията се случва чрез молитва. Няма нужда да се страхувате да кажете „благодаря“ на Бог, Съдбата или Вселената за началото на нов ден, за храна, за работа, за късмет в любовта и всичко останало.

Също така е полезно да благодарите на всички хора, които правят нещо за вас. Нека това е дори някаква дреболия, например – отворена пред вас врата – трябва непременно да кажете „благодаря“. Можете да намерите щастие в малките неща и доброта в ежедневните събития.

Законът на прошката

Ако натрупате гняв и агресия в себе си, тогава рано или късно тези емоции ще започнат да управляват живота ви. Ядосаните хора винаги стават аутсайдери в бизнеса, в любовта, във всичко. Те не могат да се развиват и да продължат напред, защото са ограничени от цялата тъмнина, която се е натрупала в душата и сърцето им. Също така поради негативни спомени и негодувание към другите се появяват болести и неразположения, много от които водят до изключително пагубни последици.

Силата на прошката е достатъчно мощна, за да бъде включена в основните закони на Вселената.

Отмъщението е отрова, която пием и очакваме тя да действа не върху нас, а върху враговете ни. Но не става така, тази отрова засяга и нас самите.

И обратно – прощавайки на враговете си, ние се освобождаваме, пречистваме се, живеем свободно и щастливо, без тежест в душата.

Превод и редакция: Лора Костова

2095

Similar Posts