Езотерика Силата на вярата

5 начина да призовете вашите предци за помощ в трудна ситуация

Помощ от предците в трудна ситуация

Във всички трудни времена всеки от нас има нужда от ресурс, за да реагира адекватно на случващото се. Малко хора знаят, че има начин да призоват поколения предци, които да помогнат в трудна ситуация и да защитят семейството.

 

Как да защитите себе си и семейството си?

Помнете и познавайте историята на вашите предци. Ние сме морално и психически подкрепени от фактите за това как нашите баби и дядовци, прабаби и прадядовци са преживели трудни времена. Всяко семейство има такава история.

Върнете се в спомените си и осъзнайте, че щом предците ви са преживели трудностите, тогава и вие ще успеете. Спомените за това, уважението към живота на тези хора ще ви осигурят необходимата подкрепа.

Запомнете: всичко, свързано с генеричната система, е в нашето несъзнавано – както страхът от случващото се, така и преживяването на положителни преживявания, които ни помагат да се справим със страха.

 

Обърнете внимание на знаците на Вселената

Обърнете внимание как пространството „говори“ с вас. В такива периоди интуицията и податливостта на всеки човек се изострят.

Ако това са сънища, в които чувствате безпокойство или опасност, тогава знайте, че в действителност трябва да предприемете някакви адекватни действия и да бъдете внимателни.

Подсъзнанието не е в състояние да комуникира директно със съзнанието директно.

Но ако вашите предци са преживели подобни ситуации и започнете да сънувате, че ви грози заплаха, дори и не директно, а косвено, това е защита! Вашето подсъзнание се опитва да ви сигнализира.

 

Запазете спокойствие

Много важен момент е адекватната реакция. Ако изпитвате безпокойство, обзела ви е паника, не можете да вземете адекватно решение, не се обръщайте към силата на предците. Първо се приведете в баланс.

Не забравяйте, че безпокойството ви само ще влоши нещата. Намерете удобен начин да се върнете към ресурса. За някои това е молитва в църква или у дома, за други – медитация.

 

Защита чрез молитва

Ако вашите предци са били вярващи, тогава силата на религиозен егрегор (енергийно пространство, изпълнено с информация от последователи на определена религия) вече е защита.

Молитвата е призив към висшите сили, вие ще дадете допълнителна защита на човека, за когото се молите, призовавайки силата на предците и Бог. Дори ако не сте били последовател на църквата, но в семейството ви е имало православни предци или представители на друга религия, това означава, че вашият геном има опит как молитвата помага.

 

Достигнете до вашите предци чрез медитация

Научете себе си и вашите близки да правите една много простичка медитация. Най-доброто време е сутрин или вечер.

Ако направите това преди да заспите, ще можете да получите отговори на тревожни въпроси в сънищата.

Седнете и дишайте дълбоко в продължение на 5 минути. Можете да поставите ръката си на корема си, за да усетите как въздухът отива към стомаха.

Започнете да подреждате всичките си мъртви предци зад вас: от лявата страна – на майка ви, от дясната – на баща ви. Например, ако родителите ви са мъртви, започвате с мама и татко. И продължавате нататък. Не е нужно да ги знаете по име, можете да си представите тези, които помните, а след това поколения: пето, шесто, седмо – само като силуети.

Свържете се с тях. Поздравете ги и им кажете, че имате трудна ситуация, например съпругът ви е в опасност. Поискайте помощ и защита.

Наблюдавайте реакциите на тялото си, докато медитирате. Сравнете състоянието си преди и след него. Когато говорите, може да пролеете сълзи или, обратно, да почувствате прилив на сили.

Благодарете на предците си и спокойно ги пуснете, а след това излезте от медитация.

Тази медитация е удобен инструмент за обръщане към вътрешното несъзнавано, към самото информационно родово поле, с което всички сме свързани. И това не изисква никакви специални практики, ритуали или сеанси.

1397

Similar Posts