Астрология Психология

5 навика, от които трябва да се отървете преди есента на 2021

навици от които да се отървем преди есента

Есента на 2021 обещава да бъде продуктивна, но предизвикателна. Звездите ще ни помогнат да станем по-добри, както и да се отървем от някои от недостатъците и навиците си, които могат да създадат много проблеми тази есен.

Разбира се, има някои навици, които могат да съсипят живота ни. Трябва се отървем от тях – независимо от настроението на звездите и планетите. Сега е моментът да разберем кои.

Навикът да контролираш живота на някой друг

В началото на есента Венера ще се премести в знака на Скорпион, което няма да е най -добрата позиция на планетата. Това означава, че през септември и първата половина на октомври не трябва да ревнувате сродната си душа, нито пък да се опитвате да управлявате живота на любимия човек. Същото важи и за отношенията с децата. Трябва да им дадем повече свобода. Навикът да принуждавате другите да правят това, което искате, може да се превърне във фиаско. Връзките да се сгромолясат до основи.

Мързел и отлагане

През октомври три отдалечени планети ще престанат да бъдат ретроградни: Сатурн, Юпитер и Плутон. Това означава, че ще имаме повече енергия за извършване на различни дейности и задачи. Самата Вселена иска да направи хората по-успешни тази есен. Ако отложите всичко за по-късно, тогава през това време вашите конкуренти ще напредват, оставяйки ви да им „дишате праха“.

Навикът да виждаме само лошото

С други думи, песимизмът. Тази есен ще трябва да останете оптимисти и да виждате само доброто във всичко. Това е единственият начин да заобиколите повечето проблеми. Животът ви ще бъде само във вашите ръце, така че трябва да се отнасяте по-философски към всички неприятности. Астролозите препоръчват да се учим от грешките, като виждаме всеки неуспех като възможност за подобрение. Това се отнася за всички сфери на живота – от любовта до работата.

Навикът да се поставяш под другите

Ниското самочувствие не е нищо повече от лош навик. Трябва да се отървете от него до края на лятото. Тоест, да положите всички усилия, за да сте сигурни, че през есента това няма да се превърне в нещо лошо. Арогантните и прекалено уверени хора ще могат да постигнат повече от тези, които не обичат и уважават себе си. Вярвайте в това, което правите.

„Не“ на самотата

Навикът да бъдем навсякъде и винаги сами е добър само в онези моменти, когато трябва да променим нещо в себе си и искаме да преосмислим нещата на спокойствие. Астролозите съветват да общуваме повече с другите и да не падаме духом.

240

Similar Posts