Любов и връзки

5 неща, които показват, че наистина сте обичани

5-неща-които-показват-че-наистина-сте-обичани- (1)

Абсолютно всеки човек има свое, субективно разбиране за любовта и щастието. Това зависи от степента на психологическа зрялост, възрастта, условията, в които е израснал и възпитан в детството, опитът във взаимоотношенията с хората и много други фактори. Истинската любов не е химера. Тя съществува! Но, за съжаление, не всеки може да я разпознае поради своите субективни, често не съвсем точни представи за нея.

И така, какво е истинска любов? По какви признаци можете да я разпознаете? Нека да разгледаме 5 неща, които показват, че наистина сте обичани.

Приемане

Любовта и безусловното приемане са неразделни. Тоест, партньорът ви приема напълно, въпреки всичко.

Грижовност

Любовта не е просто чувство – тя е насочена към благосъстоянието на обичания. Този, който изпитва силни чувства е силно загрижен за своя партньор.

Прошка

В любовта няма горчивина, няма омраза и желание за отмъщение – тя не помни лоши неща и е снизходителна към този, към когото е насочена.

Вдъхновение

Любящият човек е съд, изпълнен с енергия, който енергизира не само него, но и всеки, който е наблизо. Ако любовта е истинска, тя носи вдъхновение, зарежда с позитивизъм и се превръща в неизчерпаем източник на жизненост за двама души!

Развитие

Тук вече не става дума за любовта, а за връзката, в която тя присъства. Любовта е мощен енергиен потенциал, който е насочен към създаване както на самата личност, която я носи в сърцето си, така и на тази, върху която се излива. Творческата енергия на любовта не може да бъде разрушителна, както тъмнината не може да бъде светлина. Любовта не боли, не се разпада – тя е като слънцето и водата за цветята. Ако една връзка се разпадне, това говори не за любов, а за токсична емоционална мрежа и зависимости, които нямат нищо общо с любовта.

 

Любовта е потенциал, с който всеки човек е благословен. Просто трябва да съумеем да я култивираме в сърцето си и да поддържаме съзнанието си чисто, така че нищо да не може да спре нейния растеж!

23805

Similar Posts