Езотерика Психология

5 неща, които водят до черна серия в живота

Черна серия в живота

Дори най-успешните и щастливи хора понякога се сблъскват с черна серия в живота. За да се предпазите от проблеми, трябва да знаете какво точно може да доведе до поредица от неуспехи.

 

Понякога хората бъркат черната лента с обикновена умора или апатия, от които можете да се отървете с помощта на  ефективна медитация. Не преувеличавайте проблемите: опитайте се да оцените ситуацията разумно и да не допускате страха в живота си. Не всички проблеми трябва да се разглеждат като критични.

Как да разпознаете черната серия?

Има няколко характеристики, които ще ви помогнат да различите черната серия още на ранен етап.

 

Черната серия започва спонтанно

Идва като гръм от ясно небе. Не е предшествана от усещане за промяна: появяват се внезапно и превръща всичко добро в лошо точно когато не го очаквате.

 

Затишие пред буря

Понякога всичко е много спокойно преди черната серия. Нито добро, нито лошо – някак средно, без емоции. Отпускате се и тогава … получавате удар от съдбата.

Засяга почти всички сфери на живота

Тъмнината заменя късмета във всички области наведнъж. Започват проблеми както в любовта, така и в работата. Абсолютно всичко ви натоварва и дразни.

Причини за черната серия в живота

Основната причина е лошата енергия. Всички основни причини водят именно до намаляване на нивото на положителните вълни около нас. Когато биополето отслабне, това води до енергийни пукнатини, до потъмняване на аурата на човека. И така започва черната серия.

 

Отрицателни емоции

Става дума преди всичко за завист, гняв, за желание да отмъстиш на някого. На пръв поглед това е безобидно, но около човек, който е завистлив и ядосан, се образува плътен пръстен от негативизъм. Много е опасно. Енергията не само страда от такива мисли и желания, но и се унищожава.

 

Негативни нагласи

Нагласите се различават от мислите по това, че са постоянни. Дори когато мислите за нещо друго, те продължават да действат в подсъзнанието. Почти всеки човек има такива и всички те са опасни по свой начин. Можете да се отървете от тях, ако непрекъснато си напомняте, че сте успял и щастлив човек. Припомняйте си минали успехи и търсете вдъхновение за нови.

 

Здравословни проблеми

Това е един от най-очевидните признаци, че всеки момент ще настъпи черна ивица. Болестите опустошават енергийните резерви на човека. Разбира се, зависи от много фактори, но в повечето случаи лошото здраве и неправилният начин на живот се отразяват много зле на късмета.

 

Чувство за вина

Това е много ужасно чувство, което разрушава човек отвътре, излагайки го на голяма опасност. С вината трябва да се справим, защото тя не изчезва просто така. Ако сте направили нещо лошо, опитайте се да се уверите, че всичко вече е направено, че нищо не може да бъде върнато. Поискайте прошка за действията си и се опитайте да поправите това, което сте направили, но не се укорявайте.

 

Грешна среда

Хората, които работят или живеят с вас, може да не са просто енергийни вампири, а скрити врагове. Едно е, когато завиждаш, друго е, когато ти завиждат. Може да не го забележите, но ще има последствия. Понякога е почти невъзможно да идентифицирате завистлив човек или враг, затова внимателно подбирайте непосредственото си обкръжение.

1242

Similar Posts