Езотерика

5 предчувствия, които ни предупреждават, че нещо ще се случи

предчувствия че нещо ще се случи

В живота ни има ситуации, в които е най-добре да се ръководим от интуицията.  

Вътрешното ни „аз“ може много да помогне в различни ситуации. Но за да се случи това, трябва да тренираме и развиваме интуицията си.

Знаците на Вселената често ни дават подсказка в най-непредвидените обстоятелства, когато изглежда, че няма изход. Ето пет предчувствия, които никога не лъжат.

Предчувствие за радост от собствените възможности

Често, преследвайки митични цели, хората забравят за собствените си чувства и предпочитания. Обикновено за всичко е виновно общественото мнение, което буквално кара хората да живеят по наложена схема, мечтаят за стандартни, но много пъти съвсем ненужни неща, гонят обществено положение и одобрение на мнозинството.

Трябва обаче да спрете и да се вслушате в себе си, за да разберете какво точно искате от живота. Ако се движите в правилната посока, тогава освен умора, ще имате и специфично чувство на очакване. Ще разберете, че това е радостта от очакваното щастие. Не се опитвайте да се съобразявате със стереотипите и интуицията ви със сигурност ще ви насочи по правилния път, който ще ви доведе до благополучие и успех .

Предчувствие за болест или чувство, че нещо не е наред с вас

Често чувството за неразположение не е самата болест. Хората започват да усещат, че нещо не е наред, но не могат да обяснят чувствата си с думи. Някой орган дава сигнали, че е дошъл моментът да поверите здравето си на лекарите.

Усещането за болест не винаги се проявява с болка на определено място. Най-често това е предчувствие и тревожност, показваща липса на хармония в тялото ви. Ако предприемете действия бързо и не отхвърлите това чувство, можете да предотвратите предстоящото заболяване.

Чувство на безпокойство и предстояща опасност

Пренебрегването на чувството за опасност, ако то ви е посещавало, е глупаво. Не са редки случаите, когато хората изпитват смътно безпокойство, когато излизат от дома си или предстоят да пътуват с градския транспорт.

Ако това ви се случи, по-добре се вслушайте в чувствата си. Ако тревожността продължава, се откажете от шофирането и проявете максимална предпазливост навън. Предчувствието за опасност може да спаси живота ни, да ни отдалечи от неприятностите и да ни попречи да вършим глупости.

Чувство на привличане

Привличането може да се прояви по много начини. Това може да бъде внезапен импулс, желание за помощ и безкористно и без никаква причина. Привличане може да възникне и при среща с непознат.

Не е нужно да прогонвате това чувство от себе си. Опитайте се да разберете чувствата си и тогава ще разберете какво ви казва вътрешният ви глас. Можете да видите жестове и изражения на лицето, особени сигнали, които ще ви помогнат да разпознаете човека, който може да ви помогне.

Често привличането възниква преди съдбоносна среща със сродната душа.

Сърцето винаги знае правилния път

Знайте, че интуицията не може да заблуди човека, който предпочита да чуе себе си първи. Каквото и решение да ви хрумне, анализирайте го въз основа на чувствата си, а не на аргументите и убежденията на други хора. Не забравяйте, че сърцето ви винаги знае правилния път, който ще ви помогне да избегнете много неприятности. Чувствата често се оказват по -силни от логиката и дават възможност на хората да намерят единствения правилен отговор много по-бързо.

67758

Similar Posts